Widzę że znów Polska Jazda...Ink. pisze:xpep ignorancie policz a sie przekonasz kto spamuje najwiecej w twoim wątku , taka mała podpowiedź, to nie ja
"teoria spiskowa"
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Pz7zAawOE8
http://www.youtube.com/watch?v=RN2dBDSxUu8
http://www.youtube.com/watch?v=2YuDz-NvDQI
patrzcie panowie: daleko szukac? spisek w budowaniu autostrad. Ktory z was wezmie sie za naglosnienie sprawy i przeprowadzi akcje naprawy polskich urzedow?
USA, baaaa swiat chcecie zmieniac, a swojej wioski nie potraficie naprawic?
patrzcie panowie: daleko szukac? spisek w budowaniu autostrad. Ktory z was wezmie sie za naglosnienie sprawy i przeprowadzi akcje naprawy polskich urzedow?
Jaki spisek? Biznes i brutalne zasady rynku a nie spisek.mah1y pisze:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Pz7zAawOE8
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Miałem juz nie pisać, ale zrobię to jeszcze ten jeden raz.
Temat był całkiem o czym innym i nikt nie pisał tu o tym, że chce zmienić świat i wszystkim pomóc jak sugerujesz mah1y
Jak wyżej, temat nie o tym, ale podejme rękawice i napiszę co myslę. Polska.... cofnij sie parę miesięcy wstecz. Czy, celowe potajmene, przepchniecie ACTA nie było spiskiem? Zauważ jaki był oddzew na tą jak Wy to nazywacie teorię spiskową... Skąd możesz wiedzieć czy ja i inni piszący na tym forum nie brali udziału w marszach przeciwko ACTA, nie marzli wieczorami i tlukli w bębny, nie nagłaśniali akcji wśród innych? Ludzi sprzeciwiających się było parenaście tysięcy. Po dołączeniu się innych krajów liczba ta wzrosła parokrotnie. Co z Twoimi argumentami w tym przypadku? Skąd wiesz, że nie próbuje zmieniać tego co mnie się nie podoba, choćby na szczeblach lokalnych? Skąd wiesz, że nie przeciwstawiam sie, kiedy mam inne zdanie? Człowieku najpierw sie zastanów, a później wyzywaj. Zadaj sobie choć trochę trudu i wpier poznaj swojego wroga nim go wyśmiejesz. Gdyby, to co Ty piszesz, pisał ktoś poważniejszy poczułbym sie urażony, ale w tym przypadku...
Po przeczytaniu Twoich postów dochodzę do wniosku, że masz coś koło 20 lat i hormony uderzaja Ci do głowy. Przez nadmiar testosteronu stukasz w klawiaturę z siłą równą Pudzinowskiemu, plujesz na monitor i spalasz ogromne ilości kalorii..... sęk w tym, że nic z tego nie wynika, kolego. Nic konstruktywnego nie stworzyłeś w tym wątku, a traktujesz innych jak kat skazańca. Próbujesz napluć na wszystkich w koło, lecz z tego poziomu będziesz mieć ciężko.
Co do teori spiskowych, to one powstają wtedy kiedy fakty nie pokrywają się z tym co mówią potencjalini spiskowcy. Były i będą.... taki świat.
Ps. Jeśli kogokolwiek obrazilem w tej wypowiedzi, to przepraszam... nie miałem takich intencji.
Temat był całkiem o czym innym i nikt nie pisał tu o tym, że chce zmienić świat i wszystkim pomóc jak sugerujesz mah1y
Jak wyżej, temat nie o tym, ale podejme rękawice i napiszę co myslę. Polska.... cofnij sie parę miesięcy wstecz. Czy, celowe potajmene, przepchniecie ACTA nie było spiskiem? Zauważ jaki był oddzew na tą jak Wy to nazywacie teorię spiskową... Skąd możesz wiedzieć czy ja i inni piszący na tym forum nie brali udziału w marszach przeciwko ACTA, nie marzli wieczorami i tlukli w bębny, nie nagłaśniali akcji wśród innych? Ludzi sprzeciwiających się było parenaście tysięcy. Po dołączeniu się innych krajów liczba ta wzrosła parokrotnie. Co z Twoimi argumentami w tym przypadku? Skąd wiesz, że nie próbuje zmieniać tego co mnie się nie podoba, choćby na szczeblach lokalnych? Skąd wiesz, że nie przeciwstawiam sie, kiedy mam inne zdanie? Człowieku najpierw sie zastanów, a później wyzywaj. Zadaj sobie choć trochę trudu i wpier poznaj swojego wroga nim go wyśmiejesz. Gdyby, to co Ty piszesz, pisał ktoś poważniejszy poczułbym sie urażony, ale w tym przypadku...
Po przeczytaniu Twoich postów dochodzę do wniosku, że masz coś koło 20 lat i hormony uderzaja Ci do głowy. Przez nadmiar testosteronu stukasz w klawiaturę z siłą równą Pudzinowskiemu, plujesz na monitor i spalasz ogromne ilości kalorii..... sęk w tym, że nic z tego nie wynika, kolego. Nic konstruktywnego nie stworzyłeś w tym wątku, a traktujesz innych jak kat skazańca. Próbujesz napluć na wszystkich w koło, lecz z tego poziomu będziesz mieć ciężko.
Co do teori spiskowych, to one powstają wtedy kiedy fakty nie pokrywają się z tym co mówią potencjalini spiskowcy. Były i będą.... taki świat.
Ps. Jeśli kogokolwiek obrazilem w tej wypowiedzi, to przepraszam... nie miałem takich intencji.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
Fakty bardzo często mylone są z domysłami. Na takich faktach z domysłów próbują wypłynąć najczęściej żądni 5 minutowej sławy. Po prostu nie mają innych talentów. Ale oni byli, są i będą. Taki świat.Madins pisze:....
....
Proponuje zdobyć/wypożyczyć ten film i uważnie go obejrzeć. Najlepiej co najmniej 2 razy:
http://www.filmweb.pl/film/Ukryta+prawda-2000-4670
edit: najlepiej kupić, wzmacniamy tym PKB
Ostatnio zmieniony 15 maja 2012, 10:04 przez mike_05, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
Rownie dobrze tak samo moglbym napisac o zamachac na WTC.Tig3r pisze: Jaki spisek? Biznes i brutalne zasady rynku a nie spisek.
Jaki spisek? przeciez to chodzilo o Iranska rope (a moze tak naprawde celem jest ropa z Saudi Arabii tylko swiat jeszcze o tym nie wie?). Sama do USA ta ropa nie poplynie wiec trzeba ludzi zmotywowac zeby nam ja z pasja przyniesli - brutalne zasady biznesu z pelnym wykorzystaniem i poswieceniem najnizszego szczebla wlasnej korporacji.
Madins dziekuje ze odpisales, (moj poprzedni post nie byl skierowany do Ciebie ale do grupy ludzi ktorzy twierdza ze trzeba walczyc ze spiskami, nie odbieraj tego jako ataki na Twoja osobe.) jesli moglbys teraz odpowiedziec na ostatnie moje pytania, bylbym naprawde wdzieczny.
Czy wedlug Twojej wiedzy ACTA to byl jedyny spisek w PL w ostatnich 10-15latach?
Jaka role odegrales w pozostalych spiskach zeby walczyc przeciwko nim (jesli oczywiscie byly jakies)? (tutaj nie odpowiadaj publicznie na forum tylko sam w sobie)
ps. kilka stron wczesniej staralem sie podjac sensowna rozmowe o kalkulacjach z jednym uzytkownikiem, niestety chyba owy uzytkownik dalej oblicza wszystkie wypadowe i zmienne podczas uderzenia samolotu w WTC poniewaz jeszcze nie przeslal swoich kalkulacji na forum. Zaznaczam ze twierdzil iz jest to bardzo latwe do oblicznia. Ja mam ochote wytknac w jego kalkulacjach dziury ktore moga miec duzy wplyw na przebieg wydarzen. Z drugiej strony wcale nie twierdze ze to nie byly kontrolowane wyburzenia.
Poprostu brak argumentu zeby stwierdzic w 100% (odnosnie WTC 1 i 2) bo z logicznego i fizycznego punktu widzenia takie uderzenie samolotu moglo spowodowac zawalenie sie budynku.
Moim zdaniem jest tutaj duzo krzykaczy typu kopiuj wklej, znalazlem filmik na youtube, wyglada na prawde to wkleje to na forum i bede bronil swoich racji. Jesli ktos bedzie sie sprzeciwial to znaczy ze glupi, ze ignorant, ze spiskuje razem z mansonami itp itd. Ja tylko chce chlodno spojrzec na przedstawione argumenty i odniesc sie tylko do nich, nie negujac tymsamym tezy o spisku, lecz wiedzy jaka macie przedstawiajac owe wydarzenie. (pokolenie kopiuj wklej)
Tutaj jest tak samo jak z pieniedzmi, kto duzo krzyczy o spiskach tak naprawde malo robi.
pozdrawiam i zycze milego dnia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pokolenie Y?mah1y pisze:Moim zdaniem jest tutaj duzo krzykaczy typu kopiuj wklej, znalazlem filmik na youtube, wyglada na prawde to wkleje to na forum i bede bronil swoich racji. Jesli ktos bedzie sie sprzeciwial to znaczy ze glupi, ze ignorant, ze spiskuje razem z mansonami itp itd. Ja tylko chce chlodno spojrzec na przedstawione argumenty i odniesc sie tylko do nich, nie negujac tymsamym tezy o spisku, lecz wiedzy jaka macie przedstawiajac owe wydarzenie. (pokolenie kopiuj wklej)
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Pokolen ... 31947.html
Pisząc to odnosiłem się do filmiku w którym przedsiębiorcy mają żal do władzy że in podwykonawca nie zapłacił. No sorry, ale to już kwestia firm jak sobie umowy podpiszą, jak się rozliczą itd. Państwo zapłaciło komu zlecało i nie odpowiada (nie powinno odpowiadać) jak to się dalej potoczy. Oczywiście nie neguje że samo podpisywanie umów z firmami które nie mają doświadczenia czy maszyn a są jedynie pośrednikiem to jest jakiś wałek..mah1y pisze:Tig3r napisał:
Jaki spisek? Biznes i brutalne zasady rynku a nie spisek.
Rownie dobrze tak samo moglbym napisac o zamachac na WTC.
Jaki spisek? przeciez to chodzilo o Iranska rope (a moze tak naprawde celem jest ropa z Saudi Arabii tylko swiat jeszcze o tym nie wie?). Sama do USA ta ropa nie poplynie wiec trzeba ludzi zmotywowac zeby nam ja z pasja przyniesli - brutalne zasady biznesu z pelnym wykorzystaniem i poswieceniem najnizszego szczebla wlasnej korporacji.
======================================================
Znając życie, niestety nie było to jedyny spisek.mah1y pisze:Czy wedlug Twojej wiedzy ACTA to byl jedyny spisek w PL w ostatnich 10-15latach?
Afera hazardowa, afera węglowa, afera paliwowa. Przyjęcie łapówki w kwocie 50 00zl (udokumentowane) i zakończone uniewinnieniem.
Oczywiście to teorie spiskowe, które już przestały być teoriami i stały się faktami.
Mam nadzieję, że spełniłem Twoją prośbę.
Fakt, to fakt... domysł to domysł. Zadałem paru osobą pytanie "jakie są dowody na to, że w pentagon uderzył samolot" nikt nie odpowiedział. Faktów, że nie było takiej możliwości jest już parę napisanych w tym temacie.mike_05 pisze:Fakty bardzo często mylone są z domysłami. Na takich faktach z domysłów próbują wypłynąć najczęściej żądni 5 minutowej sławy. Po prostu nie mają innych talentów. Ale oni byli, są i będą. Taki świat.
Bush mówił, że uderzył samolot - wierzysz w to, pomimo faktów mówiących co innego. Załóżmy, że jutro Obama powie, że to był przekręt wszech czasów - uwierzysz Obamie? Gdzie tu logika?
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
Nie mnie to oceniać. Niech robią to ci którzy są do tego predestynowani. Fachowcy.
Fakty tzw medialne, cudowna pożywka.
Zdefiniuj "fakt" z zdefiniuj "domysł".
Fakty tzw medialne, cudowna pożywka.
Zdefiniuj "fakt" z zdefiniuj "domysł".
Ostatnio zmieniony 15 maja 2012, 10:17 przez mike_05, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.