raczej odniosłem się do :Ink. pisze:Songo89K a liczyłeś na jakieś konkretne wyniki z ankiety które wskażą tobie właściwą drogę ?![]()
To jak zebrać 100 ankietowanych na ulicy,i spytać czy woli jazdę BMW czy AUDI,nie wiedząc czy w ogóle nimi jeździli,jeżdzą.A jeżeli nawet jeżdzą to jaką klasą,jaki silnik,itd.Można powiedzieć"bo interesuje mnie ich opinia" tylko co Ci da taka opinia.Ink. pisze:Świetna ankieta, strasznie ciekawią mnie wyniki
sp2ews
"Ja uważam, że mimo wszystko jest coś warta bo pozwala choć w pewnym stopniu przybliżyć stosunek graczy do zajmowania pozycji."
Ok,może być.Tylko u jednych mających system generujący 80% skutecznych sygnałów,takie "błyski"-jak to nazwaliście mogą przysporzyć problemy,innym pomogą w 90% tych pozostałych 20% przypadków.
W tych co mają niską skuteczność podobnie,a osoby które nie trzymią się ściśle swojego systemu burzą wszystko-a podejrzewam że takich tu będzie najwięcej.
Dla mnie jest to jeden z tych tematów:"czy LT działają?""czy SD jest ważniejsze od SR".
Skoro wyniki same w sobie nic Nam nie mówią,to może powiesz o jakież to konfrontacje statystyk chodzi?
Tak z ciekawości pytam.Jeżeli faktycznie można coś z takiej ankiety ciekawego wyciągnąć to rozumiem..