sp2ews pisze:
Songo89K pisze:Skoro wyniki same w sobie nic Nam nie mówią,to może powiesz o jakież to konfrontacje statystyk chodzi?
A jakie chcesz

Możliwości jest sporo. Np. konfrontacja % zarabiających na fx z trzymającymi się zasad systemu, albo odwrotnie.
Nie bardzo wiem jak to można powiązać,bo ta ankieta nie mówi Ci w żaden sposób jak taka gra na czuja się kończy.
Oczywiście można się bawić w sposób:
'Skoro "95%" traci,to odpowiedź w ankiecie,w której jest najwięcej głosów może przemawiać właśnie za nimi'.
Jednak może się okazać że na naszym forum 99% traci,albo że osoby zarabiające w ogóle nie zabierają głosu w takiej ankiecie,itd itp.
Może gdyby były opcję:
"od roku jestem na ładnym plusie-czasami gram na czuja"
"od roku jestem na sporym minusie-nie mam systemu"
To co nie co by to pozwoliło powiedzieć.
Jednak gra na czuja,PODEJRZEWAM że może się brać głównie z tego że mamy niedopracowany system.Dla mnie "czuj" to pewne przypomnienie sobie danego setupu,skojarzenie jak takie coś się kończy.Jeżeli kończy się to "zazwyczaj" na + to warto o tym wspomnieć "w swoim systemie",jak na minus to omijać szerokim łukiem.
Oczywiście można nie mieć w ogóle testów,to taka gra cała jest jak gdyby na czuja,i z małym SL,bądź ryzykiem można próbować .
W każdym bądź razie jeżeli coś ciekawego skleisz z tego to pochwal się,może zrozumiem sens-nie mówię tego złośliwie:)