100 po 10

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Cadermo pisze:Pochwalisz się gdzie to ? :wink:
Portugalia - Albufeira typowa turystyczna miejscowosc pelna hoteli, ale za to z milymi widoczkami i ladnymi plazami. Warto jednak miec autko i wyruszyc na zwiedzanie gdzies dalej, bo mozna zdechnac z nudy :D
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
greg811
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: greg811 »

MajorGC Ty lepiej pipsy lap a nie pocztowki wklejasz :wink:

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Sell wedlug M30 na EURUSD z poziomu 1.3233; SL 10 pips. TP na chwile obecna nie ustawione ale w zalozeniu sa trzy: 1.3215 --> 1.3187 --> 1.3130
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Rano pozycja zamknela sie na +35pips. RR wyszlo calkiem przyjemne 1:3.5

Status postepu 13,5/100. Nadal daleko, ale do przodu.

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Na szybko przy koncowce ruchu na edku dociagniete 15 pips. Wejscie na 1.3125.
Niestety nie otwieralem S w paru miejscach, ktore dobrze mi pasowaly.

Stan na obecna chwile 15/100.

Byc moze na dzisiaj koniec tradowania.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Już nie grasz po 10 pips na TP ?

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Cadermo odrzucilem ta opcje, ze wzgledu na to ze gram u brokera STP. Kiedy tracilem, do odrobienia jednej straty potrzebowalem juz okolo 13-14 pipsow zysku z powodu commission na jednej i drugiej pozycji.
Dodam ze spread u mnie jest najczesciej 0.8 pipsa i commission stale 0.8 pipsa.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Ja też gram u STP :) Właśnie testuje scalp i dziś pięknie mi zamykał zlecenia i otwierał. Spread mam koło 1,5-1,8 pipsa i tyle.Jak coś pisz na PW.

Pozdrawiam

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Niestety dzisiaj przepadly mi dwa wejscia, na ktore polowalem.

Chyba musze zastanowic sie nad oczekujacymi...W pracy dosc latwo umykaja mi sygnaly, na ktore poluje, a w trakcie zajecia sie obowiazkami dzieje sie to co zaplanowalem...Szkoda bo to dzisiejsze bylo calkiem klarowne.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

EURCHF wejscie w L na polowe wielkosci pozycji na 1.20031. Pozycja jak pozostale na tej parze do utrzymania w dlugim terminie. Swap niestety malo wart, ale w niedalekiej przyszlosci spodziewam sie jakiegos newsa, ktory odsunie cene od podlogi.

ODPOWIEDZ