100 po 10

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
greg811
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: greg811 »

Madins imo z kolorem swieczki to mozna grac gdy swieczka jest wyrazna i duza lepiej zagrac pod wskaznik ktory pokazuje poziom wyprzedazy/wykupienia na danej parze dodac zasieg zmiennosci i wtedy skalpowac odbicia co powinno dac min 10 pips przy kazdym zakonczonym ruchu wtedy mozna probowac graz za 50% depo :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2012, 13:22 przez greg811, łącznie zmieniany 2 razy.

Madins
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Madins »

greg811 pisze:kolorem swieczki to mozna grac gdy swieczka jest wyrazna
A co to znaczy? Jeśli świeczkę już wyrysowali, to wystarczyłoby tylko cofnąć się w czasie, żeby zarobić :D

duza lepiej zagrac pod wskaznik ktory pokazuje poziom wyprzedazy/wykupienia na danej parze dodac zasieg zmiennosci i wtedy skalpowac odbicia co powinno dac min 10 pips przy kazdym zakonczonym ruchu wtedy mozna probowac graz za 50% depo Razz
Jak dla mnie wykupienie/wyprzedanie wprowadza więcej złego niż dobrego... a 50% depo to za mało
:mrgreen:

Udanego urlopu.

Pozdrawiam
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

Awatar użytkownika
greg811
Gaduła
Gaduła

Madins pisze:A co to znaczy? Jeśli świeczkę już wyrysowali, to wystarczyłoby tylko cofnąć się w czasie, żeby zarobić
:lol: dobre :583:

Awatar użytkownika
greg811
Gaduła
Gaduła

MajorGC sorry za OT

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

EURUSD wystrzelil do gory, ruch na ktory czekalem pol dnia znowu sie realizuje beze mnie.
Takie sytuacje wlaczaja mi myslenie ze lepiej by bylo grac bez SL, ale staram sie tego wystrzegac.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

MajorGC pisze:Takie sytuacje wlaczaja mi myslenie ze lepiej by bylo grac bez SL
Po prostu stawiaj SL dalej ;-)

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Witam ponownie.

Dzisiaj dzien zaczalem troche inna droga. Wczoraj ustawilem pozycje Buy na EURUSD i AUDUSD. Wedlug mojej analizy pasowal z wczorajszej wieczornej konsoli dalszy up.
Takze na dzisiaj wpadlo +85 pips (35 aussie i 50 edek).

Stan na dzisiaj +7.5/100 chociaz na koncie wyglada to bardziej jak +5,5/100. chyba commissions zezarlo czesc kapitalu.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Moja obecna pozycja na sell.
Wydaje mi sie ze mamy jeszcze szanse przetestowac dzisiejsze dolki. TP moje to okolo 20pips. Plynnosc troche marna i to mnie zniecheca przed trzymaniem otwartej pozycji, ale sprobojemy. SL puszcze z palca, badz rano.
Mialem ostatnio dziwne wrazenie ze podczas wlaczania SL wykres dziwnie magentyzuje w jego strone, a kiedy zdejmowalem wracal na swoje miejsce, po czym wlaczajac ponownie znowu podobne zachowanie. Mam nadzieje ze to tylko moja paranoja :/

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

MajorGC to wejscie to troche na sile i bez SL ? Ale moze sie uda ....
MajorGC pisze:Mialem ostatnio dziwne wrazenie ze podczas wlaczania SL wykres dziwnie magentyzuje w jego strone, a kiedy zdejmowalem wracal na swoje miejsce, po czym wlaczajac ponownie znowu podobne zachowanie. Mam nadzieje ze to tylko moja paranoja
Dobre , jak stawiasz SL to pisz na forum i my wszyscy otwieramy pozycje w jego kierunku :lol:
Pozdro.
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
FXWydafca
Stały bywalec
Stały bywalec

SL tactic

Nieprzeczytany post autor: FXWydafca »

Dawaj wejścia z konkretnymi SL. Będę wchodził wg taktyki "byle do SL" hihi.
To paranoja. Wszyscy jej doświadczamy:) Nie leczona zeruje konto:)
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ