Portugalia - Albufeira typowa turystyczna miejscowosc pelna hoteli, ale za to z milymi widoczkami i ladnymi plazami. Warto jednak miec autko i wyruszyc na zwiedzanie gdzies dalej, bo mozna zdechnac z nudy
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Cadermo odrzucilem ta opcje, ze wzgledu na to ze gram u brokera STP. Kiedy tracilem, do odrobienia jednej straty potrzebowalem juz okolo 13-14 pipsow zysku z powodu commission na jednej i drugiej pozycji.
Dodam ze spread u mnie jest najczesciej 0.8 pipsa i commission stale 0.8 pipsa.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Niestety dzisiaj przepadly mi dwa wejscia, na ktore polowalem.
Chyba musze zastanowic sie nad oczekujacymi...W pracy dosc latwo umykaja mi sygnaly, na ktore poluje, a w trakcie zajecia sie obowiazkami dzieje sie to co zaplanowalem...Szkoda bo to dzisiejsze bylo calkiem klarowne.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
EURCHF wejscie w L na polowe wielkosci pozycji na 1.20031. Pozycja jak pozostale na tej parze do utrzymania w dlugim terminie. Swap niestety malo wart, ale w niedalekiej przyszlosci spodziewam sie jakiegos newsa, ktory odsunie cene od podlogi.