Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

Witam

Loguje Wam się JF? Ja mogę tylko wejść na konto, nie mogę się zalogować na platformę, ani Live, ani Demo. Sprawdźcie proszę.

Pomyślności
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

RAY of Sunshine pisze:Witam

Loguje Wam się JF? Ja mogę tylko wejść na konto, nie mogę się zalogować na platformę, ani Live, ani Demo. Sprawdźcie proszę.

Pomyślności
U mnie jest ok, bez problemu loguję się na JForex live
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Działa i live i demo i platforma na androida...

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

mandrejk pisze:U mnie jest ok, bez problemu loguję się na JForex live
Dziękuję za odpowiedź. No nic, poczekam. Wczoraj wieczorem wgrałem sobie tego Lutkom Laddera, pobawiłem się, zamknąłem platformę, dzisiaj włączam i d*pa :wink:
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Hm, wątpię by było to od LPL, bo sam go używam od pewnego czasu i zawsze platforma się włącza, w tym i dzisiaj. Masz jakiś błąd, coś się pojawia czy cokolwiek innego? Zawsze można też spróbować na chwilę usunąć LPL i zobaczyć czy to pomoże...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

RAY of Sunshine pisze:dzisiaj włączam i d*pa
Logujesz się przez stronę Ducasa czy przez programik ,który masz ściągnięty na pulpit?
jaki masz komunikat w momencie odmowy logowania?
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

raposo pisze:Hm, wątpię by było to od LPL, bo sam go używam od pewnego czasu i zawsze platforma się włącza, w tym i dzisiaj. Masz jakiś błąd, coś się pojawia czy cokolwiek innego? Zawsze można też spróbować na chwilę usunąć LPL i zobaczyć czy to pomoże...
Wyobraźcie sobie, że usunąłem robota z dysku i załadowało platformę :wink: Miałem dwa Laddery na raz, bo używałem dla więcej niż jedna para, może się coś pochszaniło. W każdym bądź razie działa bez robota. Sprawdzę z nim.

Dziękuję za szybkie odpowiedzi :)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

A dwóch na raz nie używałem więc może w tym tkwi problem... Przetestuję i ew. dam znać twórcom.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Czy Jforex gmera w zegarze systemowym? Jak mam włączoną platformę, to zegar potrafi spieszyć się nawet 20 sekund na godzinę. Ciągle muszę aktualizować, bo nie wiem kiedy świeczka godzinowa się zamknie :-| Gdy Jforex nie chodzi, jest normalnie.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Widzę, że pytania coraz ambitniejsze... :) Nie mam pojęcia ale nie obserwuję nic takiego u siebie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ