Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: aniacfiszan »

Konto założone, do panelu na stronie dukascopy normalnie się loguje, pin nadany i wpisuje wszystko wg instrukcji, cyferki z kratek odpowiadajacych mojemu numerowi pin i nie moge sie zalogowac do platformy, napisalam juz do supportu ale moze ktos wie co moge robic zle i mi podpowie tu badz na pw???

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

aniacfiszan pisze:i nie moge sie zalogowac do platformy
Platforma w najnowszej wersji? Na pewno wersja Live? Wersja odpowiedniego brokera (jest Bank i Europe)? Uwzględniasz wielkie i małe litery?
Jeśli na wszystkie pytania odpowiedź brzmi 'tak' to chyba pozostaje poczekać na odpowiedź supportu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: aniacfiszan »

no tak wszystko uwzględniam i loguje sie na dukascopy bank.. w takim razie będę cierpliwie czekać na odpowiedź supportu :) dziekuje za odpowiedz

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

W sumie pierwszy raz słyszę o takim przypadku ale skoro twierdzisz, że wszystko robisz poprawnie to nie umiem Ci inaczej pomóc, bo nie mam wglądu do ich systemu.

Polecam też parę razy przeładować obrazki do kodu PIN by były w 100% czytelne. Wtedy łatwiej wpisać właściwy kod.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

Witam.

Czy istnieje dla Jforex Dukascopy wskaźnik pokazujący ile czasu pozostaje do zamknięcia świeczki, taki odpowiednik z Mt4 o nazwie "b-clock modified"?

Pomyślności
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

RAY of Sunshine pisze:Czy istnieje dla Jforex Dukascopy wskaźnik pokazujący ile czasu pozostaje do zamknięcia świeczki, taki odpowiednik z Mt4 o nazwie "b-clock modified"?
W standardzie nie ma ale może gdzieś krąży po sieci (ja nie widziałem ale też jakoś bardzo nie szukałem) lub nie ma problemu by go stworzyć.
MT4 jest używane przez ok. 90% brokerów stąd taka popularność niestandardowych wskaźników. JForex jest tylko w Dukascopy...

Dodano po 5 minutach:

Przy okazji, pojawiła się aktualizacja wersji JForex dla DEMO. Bez diametralnych zmian ale część błędów, które wcześniej występowały i zostały zgłoszone, powinna zniknąć. Została też dodana opcja w Tools -> Preferences -> General -> Maximum Values for Manual Trading, gdzie możemy ustalić maksymalny akceptowany przez nas wolumen do zleceń otwieranych z ręki.

Ma to nas ustrzec przed popełnieniem błędu przy wpisywaniu wolumenu i zamiast otwarcia 1000 jednostek np. otworzymy 1000 tysięcy jednostek, bo nie zauważyliśmy w jakiej skali wyrażany jest wolumen... ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

RAY of Sunshine pisze:Czy istnieje dla Jforex Dukascopy wskaźnik pokazujący ile czasu pozostaje do zamknięcia świeczki, taki odpowiednik z Mt4 o nazwie "b-clock modified"?
Nie znam tego z MT4; do Jforex mam tylko coś takiego:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

Dzięki za odpowiedź Raposo :)
Wirus pisze:Nie znam tego z MT4; do Jforex mam tylko coś takiego:
Super, to jest coś podobnego :) Gdzie mogę znaleść ten wskaźnik?

Wesołych Świąt :mikolaj:
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

RAY of Sunshine pisze:Super, to jest coś podobnego :) Gdzie mogę znaleść ten wskaźnik?
Chciałem dołączyć do wiadomości, ale "Rozszerzenie jfx jest zabronione".
Panowie Admini, chętnie pomagam potrzebującym, ale w tym przypadku skutecznie mi to uniemożliwiacie. Gratuluję.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

A wystarczy poczytać jakie rozszerzenia są dozwolone i się zastosować...
RAY of Sunshine To i wiele innych fajnych rzeczy jest na oficjalnym forum dukasa.

ODPOWIEDZ