Dukascopy - ECN
- RAY of Sunshine
- Gaduła
U mnie jest ok, bez problemu loguję się na JForex liveRAY of Sunshine pisze:Witam
Loguje Wam się JF? Ja mogę tylko wejść na konto, nie mogę się zalogować na platformę, ani Live, ani Demo. Sprawdźcie proszę.
Pomyślności
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Dziękuję za odpowiedź. No nic, poczekam. Wczoraj wieczorem wgrałem sobie tego Lutkom Laddera, pobawiłem się, zamknąłem platformę, dzisiaj włączam i d*pamandrejk pisze:U mnie jest ok, bez problemu loguję się na JForex live

"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"
Hm, wątpię by było to od LPL, bo sam go używam od pewnego czasu i zawsze platforma się włącza, w tym i dzisiaj. Masz jakiś błąd, coś się pojawia czy cokolwiek innego? Zawsze można też spróbować na chwilę usunąć LPL i zobaczyć czy to pomoże...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Logujesz się przez stronę Ducasa czy przez programik ,który masz ściągnięty na pulpit?RAY of Sunshine pisze:dzisiaj włączam i d*pa
jaki masz komunikat w momencie odmowy logowania?
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Wyobraźcie sobie, że usunąłem robota z dysku i załadowało platformęraposo pisze:Hm, wątpię by było to od LPL, bo sam go używam od pewnego czasu i zawsze platforma się włącza, w tym i dzisiaj. Masz jakiś błąd, coś się pojawia czy cokolwiek innego? Zawsze można też spróbować na chwilę usunąć LPL i zobaczyć czy to pomoże...

Dziękuję za szybkie odpowiedzi

"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"
A dwóch na raz nie używałem więc może w tym tkwi problem... Przetestuję i ew. dam znać twórcom.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Czy Jforex gmera w zegarze systemowym? Jak mam włączoną platformę, to zegar potrafi spieszyć się nawet 20 sekund na godzinę. Ciągle muszę aktualizować, bo nie wiem kiedy świeczka godzinowa się zamknie
Gdy Jforex nie chodzi, jest normalnie.

Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Widzę, że pytania coraz ambitniejsze...
Nie mam pojęcia ale nie obserwuję nic takiego u siebie.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu