Patrząc na godzinę dodania, pewnie włączyłeś platformę PRZED otwarciem rynków, stąd wciąż pokazuje się "instrument niedozwolony" czy coś takiego... Wystarczy wyłączyć i włączyć platformę (już PO otwarciu rynków) i wszystko wróci do normy.Spioch pisze:Witam
Czy działa wam alior trader ? Ja mam na instrumentach, na wykresach, po włączeniu szybkich zleceń, że instrument jest niedozwolony.
pzdr
AliorTrader - ECN.
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.
						Maciej Buchta.
Jeśli chodzi o SL i TP w zakładce "Złóż zlecenie", to w instrukcji AT są podane przykłady bazujące na "Cena SL" i "Cena TP". W rzeczywistości (demo) mogę ustawić jedynie "Dystans TP" lub "Dystans SL" - można to jakoś zmienić czy opcja z Ceną TP/SL już nie istnieje?

"Nie próbuj walczyć z idiotą. Najpierw zrówna Cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem"
						Widzisz, całe życie człowiek się uczy  Przewaliłem ustawienia zleceń, paneli itd ale nie wpadłem żeby zajrzeć do Ogólnych
 Przewaliłem ustawienia zleceń, paneli itd ale nie wpadłem żeby zajrzeć do Ogólnych  Dzięki wielkie
 Dzięki wielkie 
Dodano po 3 godzinach 5 minutach:
Orientuje się ktoś jak i czy można za pomocą menadżera kolumn dla panelu "Otwarte pozycje" stworzyć nową kolumnę, w której po otwarciu pozycji byłaby widoczna prawdziwa kwota Z/S? Bo teraz jak rozumiem jest kolumna "Niezrealizowane Z/S" ale trzeba jeszcze od tego odjąć prowizje, ew. swapy itd. Próbowałem coś takiego stworzyć ale wywala mi błędy - czy dlatego że to demo czy się nie da?

Przewaliłem ustawienia zleceń, paneli itd ale nie wpadłem żeby zajrzeć do Ogólnych
 Przewaliłem ustawienia zleceń, paneli itd ale nie wpadłem żeby zajrzeć do Ogólnych  Dzięki wielkie
 Dzięki wielkie Dodano po 3 godzinach 5 minutach:
Orientuje się ktoś jak i czy można za pomocą menadżera kolumn dla panelu "Otwarte pozycje" stworzyć nową kolumnę, w której po otwarciu pozycji byłaby widoczna prawdziwa kwota Z/S? Bo teraz jak rozumiem jest kolumna "Niezrealizowane Z/S" ale trzeba jeszcze od tego odjąć prowizje, ew. swapy itd. Próbowałem coś takiego stworzyć ale wywala mi błędy - czy dlatego że to demo czy się nie da?
"Nie próbuj walczyć z idiotą. Najpierw zrówna Cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem"