Patrząc na godzinę dodania, pewnie włączyłeś platformę PRZED otwarciem rynków, stąd wciąż pokazuje się "instrument niedozwolony" czy coś takiego... Wystarczy wyłączyć i włączyć platformę (już PO otwarciu rynków) i wszystko wróci do normy.Spioch pisze:Witam
Czy działa wam alior trader ? Ja mam na instrumentach, na wykresach, po włączeniu szybkich zleceń, że instrument jest niedozwolony.
pzdr
AliorTrader - ECN.
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.
Maciej Buchta.
Jeśli chodzi o SL i TP w zakładce "Złóż zlecenie", to w instrukcji AT są podane przykłady bazujące na "Cena SL" i "Cena TP". W rzeczywistości (demo) mogę ustawić jedynie "Dystans TP" lub "Dystans SL" - można to jakoś zmienić czy opcja z Ceną TP/SL już nie istnieje?
"Nie próbuj walczyć z idiotą. Najpierw zrówna Cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem"
Widzisz, całe życie człowiek się uczy
Przewaliłem ustawienia zleceń, paneli itd ale nie wpadłem żeby zajrzeć do Ogólnych
Dzięki wielkie
Dodano po 3 godzinach 5 minutach:
Orientuje się ktoś jak i czy można za pomocą menadżera kolumn dla panelu "Otwarte pozycje" stworzyć nową kolumnę, w której po otwarciu pozycji byłaby widoczna prawdziwa kwota Z/S? Bo teraz jak rozumiem jest kolumna "Niezrealizowane Z/S" ale trzeba jeszcze od tego odjąć prowizje, ew. swapy itd. Próbowałem coś takiego stworzyć ale wywala mi błędy - czy dlatego że to demo czy się nie da?

Dodano po 3 godzinach 5 minutach:
Orientuje się ktoś jak i czy można za pomocą menadżera kolumn dla panelu "Otwarte pozycje" stworzyć nową kolumnę, w której po otwarciu pozycji byłaby widoczna prawdziwa kwota Z/S? Bo teraz jak rozumiem jest kolumna "Niezrealizowane Z/S" ale trzeba jeszcze od tego odjąć prowizje, ew. swapy itd. Próbowałem coś takiego stworzyć ale wywala mi błędy - czy dlatego że to demo czy się nie da?
"Nie próbuj walczyć z idiotą. Najpierw zrówna Cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem"