AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
tomekbe
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomekbe »

Wcześniej aż wrzało w temacie a teraz cisza......od dwóch dni nic.... nawet brzęku monet nie słychać :) AT tak dobrze działa, że wszyscy siedzą z nosami przy ekranie czy tak źle, że nikt już go nie używa? :)
"Nie próbuj walczyć z idiotą. Najpierw zrówna Cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem"

MastaMari
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MastaMari »

nie wiem jak u was, ale u mnie przez okres 2 miesięcy testowałem platformę i ani razu nie miałem DC z platformy jedyne co zauważyłem to mała podatność na większa ilość wskaźników jak i duża ilość słupków na wykresie, przy małych ilościach działa bezproblemowo

Awatar użytkownika
tomekbe
Stały bywalec
Stały bywalec

Zgodzę się, choć AT używam dopiero od kilku dni. Parę postów wcześniej pisałem, że rozłączało mnie kilka razy w ciągu dnia ale od tamtej pory nie miałem najmniejszego problemu.
MastaMari pisze:...... przez okres 2 miesięcy testowałem platformę ....
Już jej nie używasz?
"Nie próbuj walczyć z idiotą. Najpierw zrówna Cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem"

MastaMari
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MastaMari »

używam ale zadziej teraz testuje MT4 ale według mnie AT jest bardziej przejrzysty i w najbliższym czasie zamierzam założyć Konto REAL

Awatar użytkownika
tomekbe
Stały bywalec
Stały bywalec

Też myślę o otwarciu real ale nie ma możliwości założenia konta online a do najbliższego oddziału mam jakieś..... 2500 km. Troszku lipaś.

A tak na marginesie to dlaczego nie można założyć konta online, przecież to żadna nowość, większość instytucji tak działa od lat?

enderius
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: enderius »

Właśnie też mnie to dziwi...
Online można założyć rachunek brokerski ale Alior Trader nie;(
Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć.-Albert Einstein

gberas
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gberas »

Dawno już się nie zdarzyło. Padł.

Dodano po 54 sekundach:
tomekbe pisze:Też myślę o otwarciu real ale nie ma możliwości założenia konta online a do najbliższego oddziału mam jakieś..... 2500 km. Troszku lipaś.

A tak na marginesie to dlaczego nie można założyć konta online, przecież to żadna nowość, większość instytucji tak działa od lat?
Mają obowiązek poinformować Ciebie o możliwych stratach. Możesz nawet test wiedzy o rynku zrobić na miejscu :)

enderius
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: enderius »

A jak wygląda ten test wiedzy o rynku ?
Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć.-Albert Einstein

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

enderius pisze:A jak wygląda ten test wiedzy o rynku ?
Są tylko uprawnieni pracownicy Aliora którzy są odpowiedzialni za szczegółowym ostrzeżeniu o ryzyku itp. dopiero wtedy możesz podpisać umowę.

Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

pittnyc
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: pittnyc »

zz pisze:
enderius pisze:A jak wygląda ten test wiedzy o rynku ?
Są tylko uprawnieni pracownicy Aliora którzy są odpowiedzialni za szczegółowym ostrzeżeniu o ryzyku itp. dopiero wtedy możesz podpisać umowę.

Pozdro.
Umowe moze podpisac kazdy. Zadnego sprawdzania nie ma. Przeciez liczy sie ilosc podpisanych umow. Tak, aby w statystykach ladnie wygladalo. Sam podpisalem umowe przy starcie demo.
Alior Bank dzieki Naszej awaryjnosci stracisz wszystko.

ODPOWIEDZ