Już jej nie używasz?MastaMari pisze:...... przez okres 2 miesięcy testowałem platformę ....
Mają obowiązek poinformować Ciebie o możliwych stratach. Możesz nawet test wiedzy o rynku zrobić na miejscutomekbe pisze:Też myślę o otwarciu real ale nie ma możliwości założenia konta online a do najbliższego oddziału mam jakieś..... 2500 km. Troszku lipaś.
A tak na marginesie to dlaczego nie można założyć konta online, przecież to żadna nowość, większość instytucji tak działa od lat?
Są tylko uprawnieni pracownicy Aliora którzy są odpowiedzialni za szczegółowym ostrzeżeniu o ryzyku itp. dopiero wtedy możesz podpisać umowę.enderius pisze:A jak wygląda ten test wiedzy o rynku ?
Umowe moze podpisac kazdy. Zadnego sprawdzania nie ma. Przeciez liczy sie ilosc podpisanych umow. Tak, aby w statystykach ladnie wygladalo. Sam podpisalem umowe przy starcie demo.zz pisze:Są tylko uprawnieni pracownicy Aliora którzy są odpowiedzialni za szczegółowym ostrzeżeniu o ryzyku itp. dopiero wtedy możesz podpisać umowę.enderius pisze:A jak wygląda ten test wiedzy o rynku ?
Pozdro.