znając mentalność niektórych osób, to ja powiem że suchej nitki nie zostawiąexpedient warzywniaka pisze:Wiem, że będę krytykowany bo gdy mi się uda, cały system szlag trafi.

znając mentalność niektórych osób, to ja powiem że suchej nitki nie zostawiąexpedient warzywniaka pisze:Wiem, że będę krytykowany bo gdy mi się uda, cały system szlag trafi.
Moim zdaniem na rynku z pewnościa mozna uzyskac "ponadlosową" skutecznośc jednak z pewnościa daleką od 95% (chyba ze w ptrzypadku TP 5 SL 500).expedient warzywniaka pisze:Ja sie nie poddaje. Krytyka zawsze dołuje, ale to nie ja zgłaszałem Greenhaze więc proszę o niekrytykowanie mnie jeżeli ktoś by chciał.
Ja tylko szukam pewności w morzu niepewności. Wiem, że będę krytykowany bo gdy mi się uda, cały system szlag trafi.
51% to ponadlosowa?Esco pisze:Moim zdaniem na rynku z pewnościa mozna uzyskac "ponadlosową" skutecznośc jednak z pewnościa daleką od 95% (chyba ze w ptrzypadku TP 5 SL 500).expedient warzywniaka pisze:Ja sie nie poddaje. Krytyka zawsze dołuje, ale to nie ja zgłaszałem Greenhaze więc proszę o niekrytykowanie mnie jeżeli ktoś by chciał.
Ja tylko szukam pewności w morzu niepewności. Wiem, że będę krytykowany bo gdy mi się uda, cały system szlag trafi.
Ile to pozwala zarobić po 400 transakcjach ? 200 zyskownych po 6 %, 200 stratnych po 2%. Wynik 4% zarobku czy źle liczę? Po 100 zyskownych transakcjach zwiększasz lot i tu trafia Ci się seria 10 strat i wracasz do pkt wyjścia.Esco pisze:58-60 przez dłuższy (minimum kilkaset transakcji) czas bym uznał za nielosową.
Ty sie zderzasz z rzeczywistoscia i nie wyciagasz wnioskow. Za to chcesz pochwale?expedient warzywniaka pisze:pochwała mobilizujeGreenhaze pisze:(Widze ze lepiej poklepywac sie tu po ramieniu i przymykac oczy na oczywiste problemy)
konstruktywna krytyka uświadamia
krytyka wprost wkurza
Zobacz jak Szwajcar gra. Jeśli ma racje napewno zarabia dużo jeśli sie myli traci mało.expedient warzywniaka pisze:Ile to pozwala zarobić po 400 transakcjach ? 200 zyskownych po 6 %, 200 stratnych po 2%. Wynik 4% zarobku czy źle liczę? Po 100 zyskownych transakcjach zwiększasz lot i tu trafia Ci się seria 10 strat i wracasz do pkt wyjścia.Esco pisze:58-60 przez dłuższy (minimum kilkaset transakcji) czas bym uznał za nielosową.
Ja bym rozszerzył tą bazę (10p to mało, większa konsola i Cie zamiecie) i przerzucił się na coś z większa zmiennością np złoto o ile tam tego nie uskuteczniasz.expedient warzywniaka pisze:Tak to wygląda.
Na dole 10 pipsowa baza dla transakcji.
W kółkach są kolejne transakcje otwierane, gdy poprzednie nie przyniosą zysku. Najabrdziej musi to boleć w konsoli.
wyliczenia... w zoltych kolorach poziom pipsow po jakim pozycje osiagaja zysk 1% w sumie 11 prób wybicia z konsoli gdybysmy sie na prawde mocno zakotłowali
jeszzcze musze pomyslec nad spreadami
klik:
http://i41.tinypic.com/118p2mr.jpg
p.s. ja nie zglaszalem postu Greenhaze.