Zadziwiające... ponad pół godziny problemów, a wystarczyło napisać na forum i natychmiast działa...
Też nie mogłem się zalogować. Nie wiem o co chodzi ale tymczasem pozostaje korzystać z platformy Web - tam jest OK.Wirus pisze:Coś się znów dzieje z Dukasem? Najpierw przez pół godziny nie udało się połączyć, a teraz mam wszystkie instrumenty "unavailable"
Hmm... Prześlij mi screeny "przed" i "po" na maila oraz napisz jakiego OS używasz. Pogadam z supportem.Midas pisze: Za każdym razem muszę przestawiać te cholerne wykresy. Nawet jak zapisuje to zmienia mi TF'y.
Tak, na nowej wersji JForex jest taka opcja. ToolsMidas pisze:Czy jest możliwość na koncie demo wyłączenia tych numerów transakcji?
Nie mam obecnie dostępu do mobilnego internetu na komputerze by to sprawdzić ale spróbuj ograniczyć ilość aktywnych wykresów oraz aktywnych par walutowych.rabit pisze:Mam taki problem ze uzywam mobilnego internetu a jforex pozera kilkadziesiat Mb na godzine , mam limit danych 2Gb . Jest jakas mozliwosc ograniczenia sciaganych danych przez jforex , przy uzywaniu MT4 ta ilosc danych nie jest zbyt duza nawet nie wiem ile moze 1Mb .
Wczoraj przez dwie godziny okolo 80Mb , mialem dodatkowo MT4 i przegladarke bo forum czytalem . Dzisiaj tylko MT4 i przegladarka i od 11 do teraz 20 Mb . Juz nieraz to zauwazylem , sam nie rozumiem dlaczego az tak duzo , srednio 4 pary otwarte i tyle danych ?Helium pisze:co ty gadasz. Sprawdzałem i jforex pożera kilkadziesiąt ale przez 8 do 10 godz.
MT4 też potrafi dużo "skosić" jak masz sporo wykresów, często zmieniasz interwały, zmieniasz instrumenty, cofasz się w historii... Może też pobrała się jakaś aktualizacja, bo też wątpię by JForex samo z siebie tyle pobierało.rabit pisze:Juz nieraz to zauwazylem , sam nie rozumiem dlaczego az tak duzo , srednio 4 pary otwarte i tyle danych ?