Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Vindykator

Nieprzeczytany post autor: Vindykator »

Czy problem z uruchamianiem platformy występuję również na rachunku realnym ?

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Vindykator pisze:Czy problem z uruchamianiem platformy występuję również na rachunku realnym ?
O jakim problemie z uruchomieniem piszesz? Pytam, ponieważ ja nie mam żadnego... ;)
Głównie, jeśli jakiś problem występował, to leżał gdzieś po stronie inwestora, a wtedy trzeba sprawdzić kilka rzeczy, które opisałem w instrukcji JForex i jeśli to nie zdaje rezultatu to pozostaje kontakt z działem IT lub eksperymentowanie samemu z ustawieniami komputera.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Vindykator

Nieprzeczytany post autor: Vindykator »

raposo pisze:
Vindykator pisze:Czy problem z uruchamianiem platformy występuję również na rachunku realnym ?
O jakim problemie z uruchomieniem piszesz? Pytam, ponieważ ja nie mam żadnego... ;)
Głównie, jeśli jakiś problem występował, to leżał gdzieś po stronie inwestora, a wtedy trzeba sprawdzić kilka rzeczy, które opisałem w instrukcji JForex i jeśli to nie zdaje rezultatu to pozostaje kontakt z działem IT lub eksperymentowanie samemu z ustawieniami komputera.
Niby można usuwać ciasteczka za każdym razem i działa ale mnie denerwują takie pierdoły.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Vindykator pisze:Niby można usuwać ciasteczka za każdym razem i działa ale mnie denerwują takie pierdoły.
To skorzystaj ze skrótów o których pisałem wcześniej. Tworzysz plik, który automatycznie zawsze pobiera najnowszą wersję. Można nawet wprowadzić do niego dane, dzięki czemu nie trzeba ich wpisywać za każdym razem przy logowaniu. Są też w najnowszej wersji instrukcji JForex.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Ta, nawet dość często. Trzeba czyścić pliki Javy. Skrót/plik, o którym pisze raposo, u mnie nie działa ;-)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Wirus pisze:Skrót/plik, o którym pisze raposo, u mnie nie działa
I nie mam pojęcia czemu, bo to jedyny przypadek o którym słyzsałem ;). Wyślę Ci zaraz taki przygotowany plik spakowany rarem.

edit:
wysłałem ale wróciło. Wrzucam więc tutaj. Plik do automatycznego ściągania nowej wersji JForex dla Dukascopy Europe, spakowany rarem. Sprawdziłem - u mnie się ładuje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Dzięki! Sprawdzę później, bo na razie nie chcę się rozłączać ;-)

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Wlasnie stalo sie cos dziwnego u dukasa (konto demo) , mialem otwarta pozycje na plus , depo ponad 100 tys. i nagle wyskoczylo okno margin call a nastepnie zamknelo mi zlecenie . Juz wczesniej tak mialem i teraz sie zastanawiam o co chodzi . Zdarzylo sie komus cos takiego ?
Edit. Problemem byl zredukowany lewar na wekend .

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

da sie tym handlowac z blackberrego?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

mah1y pisze:da sie tym handlowac z blackberrego?
Nie, w obecnej chwili platformy mobilne dostępne są tylko na iPhone'y i iPady oraz podlgądowa na Androida.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ