Trolololowanie rynku.
Też mam S na Kiwi. Myślę (mam nadziejęStforex pisze: NZD USD floating +40. Tu do wzięcia 100-140 pips! Złapałem impuls, teraz dołożę w razie cofki pod ZL.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wczoraj pisalem w DT ze wybicie z kanalu spadkowego na H4 nie bylo zbyt dynamiczne , dzisiaj jakby pullback zrobili ale zastanawiam sie czy przypadkiem nie jest falszywy bo nie bylo po tym jakichs spadkow wiec moga probowac podciagnac troche wyzej , o ile mozna juz mowic o zmianie trendu na H4 .Halflife pisze:Zgadzam się, po tak ostrych spadkach też lepiej bym się czuł gdyby ta korekta była większa, ale trudno gram to co widzę.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

No i dostaliśmy odpowiedź, na nasze wieczorne wątpliwości 
NZD USD -41
------------------------------------------------------
Dziś rano widzę, że wskoczyły trzy pozycje oczekujące. Wrzuciłem też z ręki sell na EJ. Nie wszystkie oczekujące weszły idealnie, ale 30 pkt SL powinien wystarczyć jako bufor.

NZD USD -41
------------------------------------------------------
Dziś rano widzę, że wskoczyły trzy pozycje oczekujące. Wrzuciłem też z ręki sell na EJ. Nie wszystkie oczekujące weszły idealnie, ale 30 pkt SL powinien wystarczyć jako bufor.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
EUR JPY -30
NZD USD -29
USD CAD -29
USD JPY -30
EUR USD -48
Niestety, wygląda na to, że nie nadaję się do Forexa. Czas kończyć mości panowie.
Pozdrawiam serdecznie
Marcin
PS. To nawet nie jest kwestia rachunku prawdopodobieństwa. Ja gram dokładnie odwrotnie. Wszystko na SL. Nawet RR 2:1 nie jestem w stanie wyciągnąć. Zajmuję pozycję i cena idzie dokładnie w drugą stronę.
Jak ktoś chce, mogę mu podsyłać sygnały, będzie grał na przekór i skuteczność rzędu 80-90% powinien osiągnąć.
NZD USD -29
USD CAD -29
USD JPY -30
EUR USD -48
Niestety, wygląda na to, że nie nadaję się do Forexa. Czas kończyć mości panowie.
Pozdrawiam serdecznie
Marcin
PS. To nawet nie jest kwestia rachunku prawdopodobieństwa. Ja gram dokładnie odwrotnie. Wszystko na SL. Nawet RR 2:1 nie jestem w stanie wyciągnąć. Zajmuję pozycję i cena idzie dokładnie w drugą stronę.

Jak ktoś chce, mogę mu podsyłać sygnały, będzie grał na przekór i skuteczność rzędu 80-90% powinien osiągnąć.