Trolololowanie rynku.
Póki co żadnych SLek 
Wrzucam screeny z punktującymi zleceniami. Pięknie kanał i fibo potwierdziły sygnały systemowe. Jak dobrze pójdzie to pociągnę ładnie z trendem do końca tygodnia.
Na kablu cena nie dotarła do systemowego zlecenia, natomiast ustawiłem jeszcze jedno pod "zero line".

Wrzucam screeny z punktującymi zleceniami. Pięknie kanał i fibo potwierdziły sygnały systemowe. Jak dobrze pójdzie to pociągnę ładnie z trendem do końca tygodnia.
Na kablu cena nie dotarła do systemowego zlecenia, natomiast ustawiłem jeszcze jedno pod "zero line".
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AUD USD - pojawiły się sygnały BUY, ale jeszcze trochę trzeba poczekać na jakieś sygnały PA, bo póki co impuls wskazuje na południe. Niemniej w szarej strefie mam nagromadzenie sygnałów UP.
Chciałbym to zrobić w ten sposób, żeby poczekać na wyhamowanie, impuls w przeciwną stronę i rozegrać pullback do zero line.
Chciałbym to zrobić w ten sposób, żeby poczekać na wyhamowanie, impuls w przeciwną stronę i rozegrać pullback do zero line.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam w kolejnym dniu testowania cudownego systemu, do którego najwyraźniej mam za mało skill'a i czasu 
Zastanawiam się nad usunięciem jednego sygnału i zastąpienie go innym.

Za dużo pozycji otworzyłem.Stforex pisze:No i poszli w dupę. Chyba muszę się zmusić, żeby grać tylko retest, a nie pierwsze odbicie od poziomu.
EUR USD: -70 -34
AUD USD: -35
USD CHF: -27
GBP USD: -25
Dobry początek tygodnia. A wczoraj miałem float ze 100 pipsów. Normalnie wkurzenie mnie bierze.
Zastanawiam się nad usunięciem jednego sygnału i zastąpienie go innym.