Dlatego sie trzymam z daleka , jak narysowales ;-)expedient warzywniaka pisze:A na EDKU jak zwykle dwie możliwości.
Price Action - Asmodeus8 Journal
- _/_/Dariusz_/_/
- Pasjonat
BTW pytanie ogólne: czy używacie jeszcze jakichkolwiek "niekanonicznych" wskaźników do szukania konfluencji? (poza ogólnie przyjętymi ema, fibo, RN, TL, SR i dywergencji MACD/oscylatorów - niekoniecznie w tej kolejności;) ). Ja staram się mieć na uwadze jeszcze pitchforka (jak widać parę postów powyżej) i ustawicznie próbuję kombinować z innymi. Jest to dla mnie bardzo interesujące, będę wdzięczny za feedback 

Zobaczymy co z tego wyjdzie, ten PB fajny ale nie najlepszy dodatkowo mamy SMA 365 od której wczoraj odbili.
Wejście na korekcie wczorajszej świecy 61.8% SL nad wczorajszym szczytem, zobaczymy czy cos z tego będzie.
Aha dodatkowo dywergencja nie zaznaczona na rysunku ale widoczna.
Wejście na korekcie wczorajszej świecy 61.8% SL nad wczorajszym szczytem, zobaczymy czy cos z tego będzie.
Aha dodatkowo dywergencja nie zaznaczona na rysunku ale widoczna.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Pełnomocnik
- Pasjonat
A co lepiej niskoPełnomocnik pisze:czerwinek gdzies tam wlazł tak wysoko..?

trochę swędziały

rano grałem L i kilka pipsow ugrałem ale jak cena tak fajnie poszło to i zagrałem sell mam nadzieję, że więcej niż kilkanaście pipsów aktualnie SL przestawiłem nad ten PB z H1 więc strata maksymalnie 8 pipsów, target jeszcze nie określony zobaczę co dzisiaj zrobią
Wychodzę z roboty dla świętego spokoju przestawiam na BE

Ostatnio zmieniony 01 mar 2012, 15:56 przez czerwinek, łącznie zmieniany 1 raz.
- _/_/Dariusz_/_/
- Pasjonat
- Pełnomocnik
- Pasjonat
- _/_/Dariusz_/_/
- Pasjonat