Widzę to na edku, przestraszyłem się

10 czy 1.0?Lubisz to s... pisze:Coś dziś nie tak z kwotowaniem, różnice pomiędzy innymi brokami nawet do 10 pipsów, konto real. Czy u was też podobnie?
Widzę to na edku, przestraszyłem się
Wcześniej miałem wyłączoną platformę... Jeśli jeszcze raz zaobserwujesz taką sytuację to proszę odezwij się do mnie na jeden z kontaktów to od razu zweryfikujemy czy obaj tak mamy i wtedy ew. przekażę to do działu IT by sprawdzili system kwotowań. Na wykresie historycznym nie mogę wyłapać tych różnic.Lubisz to s... pisze:dosłownie bywało 10 pipsów momentami, teraz jest ok, ale przez 15 minut była tragedia, też właśnie porównałem z Interbank fx iFx salt i tutaj tego nie było(tzn miały takie same wartości na bidzie , nawet na świeczkach 1 minutowych to teraz widać.
potwierdzam.... wczoraj byl zwrot prowizji (przy okazji tego malego zamieszania mogli podwoic... w ramach zadosc uczynieniaraposo pisze:Przy okazji, otrzymałem dziś informacje nt. rabatów z Dukascopy Europe - wszystko zostało naprawione więc wartości wynikające z ich wielkości, powinny zostać zwrócone na konta klientów.
JForex działa na każdej platformie, która współpracuje z Javą (a na MacOS nie ma z tym kłopotu z tego co wiem), w tym też na Linuxie (choć były wcześniej małe problemy ze skalowaniem się okienek).ramaso pisze:czołem, krótkie pytanie. wymieniam laptopa i dla odmiany od okienek mam ochotę na MacBook Air - czy JForex na tym działa? czy to platforma tylko pod Windows?
Sprawdź zakładkę SPAM. Mail z danymi zazwyczaj przychodzi po max. kilku minutach. Jak nie ma go dłużej niż godzinę to możesz spróbować ponownie. Jak ponownie go nie będzie to sugeruję założyć pocztę np. na gmailu - tam zawsze jest szybko.Gerel pisze:Krótkie pytanie: jak długo należy czekać na maila z danymi do konta demo? Konto na stronie założyłem, otrzymałem nr ID, na maila wiadomość od Account Managera - ale hasła dostępowego jak nie było tak nie ma już od dwóch dni. A może to ja gdzieś coś źle robię?