Droga Susła

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Nie bardzo rozumiem do czego zmierzasz. Chcesz przenieść dyskusję z tematu Trend Line Rules do mojego? Myślę że to nie byłby odpowiedni ruch ponieważ mój temat nie ogranicza się tylko i wyłącznie do Linii Trendu. Właściwie to odzwierciedla on jedynie różne moje "wariacje" nt. LT. Oczywiście jeśli ktoś postanowi wrzucać jakieś swoje setupy / przemyślenia nt. LT akurat tutaj to nie będzie mi to przeszkadzać, może nawet czasem się do tego odniosę ale myślę ze nie jest to potrzebne.

Zresztą prosty przykład. W dziale "Systemy i strategie" jest temat o Price Action autorstwa fxlamera, a w dziale "Journale" jest dziennik Asmodeusa, który ogranicza się do wspomnianego Price Action. Nie stanowią one dla siebie - jak ty to mówisz - konkurencji.

Co do mojej działalności na forum to cóż. Dwa najnowsze tematy w dziale "Systemy i strategie" są moje. Abstrahuje od tego jaką wykonałem w nich pracę ale chyba nie zaprzeczysz że są one do forum wartością "dodaną".

Nie traktuję dziennika Darkeya jako konkurencji. Sam się tam udzielam ponieważ temat linii trendu jest mi bliski. Jeśli chcesz przenieść jakieś kłótnie do mojego journala to proszę bardzo. Napisz posta, zacznij dyskusję, a chętnie się z Tobą pokłócę.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

sds to nie byl poziom SD, na sile nadajesz sens temu miejscu i tej linii:)

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Tak na szybko posprzątałem śmietnik. Dużo jeszcze śmieci zostało ale tym zajmę się jutro. Po czyszczeniu temat zostanie odblokowany. Tak aby osoby które korzystały z tego journala mogły dalej kontynuować dyskusję.
I taka mała podpowiedź - dyskusję która będzie skupiać się wokół głównego tematu. Co by nie było zdziwienia i żali że ktoś dostał ostrzeżenie.
Staramy się jak możemy aby tych warnów nie dawać, ale jak przez 5 stron nie ma ani jednego słowa na temat to ręce opadają...

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Ok temat odblokowany. Każdy OFFTOP, kłótnie, śmieci - warn. Zgodnie z regulaminem.

ODPOWIEDZ