Po raz ostatni: NIGDY NIE TWIERDZIŁEM ŻE TYM SYSTEMEM NIE DA SIĘ ZARABIAĆ. DZIŚ PO PROSTU UWAŻAM ŻE 1) NIE JEST WART SWOJEJ CENY I 2) JEST MASA LEPSZYCH - DARMOWYCH
i jakoś dla nikogo wtedy nie było to szczególnie dziwneNie ma mnie teraz w domu więc nie będę się silił na dłuższe posty. Zresztą w domu tak samo bym się na nie nie silił więc krótko:
1) grałem systemem max jednak od dawna już nim nie gram
2) uważam ten system za mocno przeciętny, bardzo uznaniowy i dający sporo fałszywek, jak każdy trend follower ma on swoje lepsze okresy - kiedy kosi się pipsy jak maszyna ale suma summarum nie jest lepszy od "darmówek" typu price action
kiedyś jak zarobiłem parę groszy uważałem że to najlepsze rozwiązanie jakie tylko może być, teraz zarabiam w znacznie większych sumach niż wtedy, a optymizm i zachwyt z czasem opadły, byłem leszczem z syndromem boga i tyle
3) pamiętam co niedawno sam pisałem, wbrew temu co "odkryliście" wcale nie dostałem amnezji jednak - jak już wiele razy mówiłem - w kontekście tego dziennika nie ma to żadnego znaczenia, a sprowadzanie dyskusji na tory "GWH, a pamiętasz jak sam.." jest bezcelowe, jak to mówią - co było, a nie jest, nie piszę się w rejestr
szczerze to mi sie to podoba, duzo bardziej niz onet, szczegolnie ta czesc mowiaca o wysylaniu screenow przez "Cyba"Cyb pisze:Powiem tak - jak będziecie dalej się kłócić publicznie tak jak ma to miejsce teraz - to wylatujecie w trybie ekspresowym. To nie jest onet, ani pudelek, ani rynsztok.
Mnie też to niezmiernie bawiRobert B pisze:szczerze to mi sie to podoba, duzo bardziej niz onet, szczegolnie ta czesc mowiaca o wysylaniu screenow przez "Cyba"Cyb pisze:Powiem tak - jak będziecie dalej się kłócić publicznie tak jak ma to miejsce teraz - to wylatujecie w trybie ekspresowym. To nie jest onet, ani pudelek, ani rynsztok.
dajcie zyc watkowi! koniec z nuda na forum!