Trend Line
-
- Pasjonat
O 23 z tego co kojarzęygrek1975 pisze:Cadermo o które dzisiaj giełde zamykają bo wydaje mi się ze w takim tempie to niedojdzie tych 70 pip

Nie ! Coś Ty zrobił ! Taki sygnał na M15 .Trzeba było zrobić jak Ink. Dać na BE i hulaj duszamandrejk pisze:zamknąłem na +17p raz ,że za bardzo się bujało a dwa ,że USA za chwilę wchodzi może być cofka do LT

Jeśli tylko ogarniesz systemik ,zrobisz sobie dobre zarządzanie kapitałem to wskakuj szybko na real. Poważnie .Naprawdę to zupełnie inna jazda .Uwierz mi.adasq pisze: demo traktuje jak real

Nie radzę tego respektować. Sygnał z M1 do sygnału M15 nie ma nawet co się porównywaćadasq pisze:3) cena od tamtego momentu ewidentnie szybuje w góre mimo wszystko ustawiłem co do pipsa LT miedzy poprzednimi dwoma wierzchołkami, najwyraxniej nie zawsze odbija sie równo, i czasem pare pipsow nizej zejdzie i sie pobuja w tamtym przedziale

-
- Pasjonat
Pisałem wcześniej dlaczego tak zrobiłem , może jeszcze się cofnie to wejdę drugi raz, i tak swoje wezmę jak nie dziś to w poniedz.Cadermo pisze:Nie ! Coś Ty zrobił ! Taki sygnał na M15 .Trzeba było zrobić jak Ink. Dać na BE i hulaj dusza Very Happy Ja na +30 właśnie skończyłem ,bo tyle mi było potrzebne (mam stałe tp ).

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
wiem jak jest na real bo juz 2 razy wtopilem cały kapital kiedysCadermo pisze:Jeśli tylko ogarniesz systemik ,zrobisz sobie dobre zarządzanie kapitałem to wskakuj szybko na real. Poważnie .Naprawdę to zupełnie inna jazda .Uwierz mi.adasq pisze: demo traktuje jak real![]()

roznica bedzie tylko taka ze teraz moge testowac na roznych LT a na real bede musial bardzo uwaznie dobierac silne LT zeby zminimalizowac prawdopodobienstwo SL'i. Tak wiec teraz musze jak najlepiej nauczyc sie poprawnego wyznaczania silnych LT i dobrego zarzadzania kapitalem
Cadermo
napisał Jeśli tylko ogarniesz systemik ,zrobisz sobie dobre zarządzanie kapitałem to wskakuj szybko na real. Poważnie .Naprawdę to zupełnie inna jazda .Uwierz mi.
czy li myślisz ze twoje miesiące spędzone na demo to stracony czas ?
a jak sprawdzić czy już jestes gotowy
jak jednego dnia jestes do przodu a jutro to trace
to chyba jeszcze nie jestem gotowy
w wolnej chwili mógłbym ci na pw wysłać moje założenia co do gry ?
napisał Jeśli tylko ogarniesz systemik ,zrobisz sobie dobre zarządzanie kapitałem to wskakuj szybko na real. Poważnie .Naprawdę to zupełnie inna jazda .Uwierz mi.
czy li myślisz ze twoje miesiące spędzone na demo to stracony czas ?
a jak sprawdzić czy już jestes gotowy
jak jednego dnia jestes do przodu a jutro to trace
to chyba jeszcze nie jestem gotowy
w wolnej chwili mógłbym ci na pw wysłać moje założenia co do gry ?