Trend Line
Nauczka na przyszłość dla tych co grają LT. Widzicie jak ważna jest precyzja? Ja zaznaczyłem na odwal na M15. Ink zrobił to bardziej dokładnie i gdybym ja grał dzis na przebitki to bym stracił . A ,że testuje własny pomysł to wszedłem w long i jest ok.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2012, 15:00 przez Cadermo, łącznie zmieniany 2 razy.
U mnie po dokładnym zmierzeniu co do pipsa na odbicie.Microbi pisze:u mnie przebita
Mogę wrzucić screen jak ktoś będzie chciał.
Tyle ,że ja nie wchodziłem zgodnie z tą LT ,tylko 10 pips wcześniej zgodnie z założeniem mojego systemu.
Microbi Ty masz Admirala Pro ,nie?
Jaki broker?adasq pisze:ja na swoim wykresie wogole tego nie mialem,
I po co te nerwy?adasq pisze:ehhh psycha zryta Twisted Evil

W tym przypadku kiedy mamy do czynienia z długą LT o dość niskim kącie ,ta spadkowa jest jak piasek na wietrzepozytyw pisze:mam jeszcze małą LT spadkową gdzieś cena będzie ją przebijać na 1.3177

Ten Sl jest od gry na przebicie kanału. Nie jestem obyty w tym temacie ,więc Ci nie odpowiem co i jak .adasq pisze:adasq
Podawaj jak możesz kwotowania 5-cyfrowe .pozytyw pisze:Nie Masz przypadkiem BE na 1.3166 lub 1.3163?
Moment wejścia 1.31593 dokładnie.
Ink Jakiego masz broka ?
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2012, 15:22 przez Cadermo, łącznie zmieniany 1 raz.
A przestawiasz na BE czy jedziesz do końca? Tak z ciekawości tylko. No ale z Twojej skuteczności wychodzi mi, że nie za bardzo stosujesz.Ink. pisze:+10 już jest, mierze w + 80, Sl 5 pipek, LT respektowane co do pipka
Też mam zamysł przytrzymać ale pewnie wyjdę wcześniej jak zwykle

Spiesz się powoli.
Cadermo:
1) Alior trader ECN (narazie demo)
2) Nerwów wielkich nie ma ale ząłożenie mam jedno, jak bede zyskiwał kase w njabliższych 2-4 miesiącach to wpłace na konto real, jak strace lub zysk bedzie nie wielki to nie wpłace a że bardzo chce wpłacić i mam dużą motywacje to i demo traktuje jak real
3) cena od tamtego momentu ewidentnie szybuje w góre mimo wszystko ustawiłem co do pipsa LT miedzy poprzednimi dwoma wierzchołkami, najwyraxniej nie zawsze odbija sie równo, i czasem pare pipsow nizej zejdzie i sie pobuja w tamtym przedziale
1) Alior trader ECN (narazie demo)
2) Nerwów wielkich nie ma ale ząłożenie mam jedno, jak bede zyskiwał kase w njabliższych 2-4 miesiącach to wpłace na konto real, jak strace lub zysk bedzie nie wielki to nie wpłace a że bardzo chce wpłacić i mam dużą motywacje to i demo traktuje jak real
3) cena od tamtego momentu ewidentnie szybuje w góre mimo wszystko ustawiłem co do pipsa LT miedzy poprzednimi dwoma wierzchołkami, najwyraxniej nie zawsze odbija sie równo, i czasem pare pipsow nizej zejdzie i sie pobuja w tamtym przedziale
Wlazłem w tą LT ,którą wcześniej tu wrzucałem idealnie się odbiło i narazie żre
zobaczymy co z tego wyjdzie 
EDIT: zamknąłem na +17p raz ,że za bardzo się bujało a dwa ,że USA za chwilę wchodzi może być cofka do LT

EDIT: zamknąłem na +17p raz ,że za bardzo się bujało a dwa ,że USA za chwilę wchodzi może być cofka do LT
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2012, 15:28 przez mandrejk, łącznie zmieniany 1 raz.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...