Trend Line

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Czy używasz Linii Trendu ?

Tak
46
79%
Nie
12
21%

Liczba głosów: 58

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Mr.T pisze:Graj graj tylko nie przesadzaj z siedzeniem przed platformą,im krócej tym więcej pipsów.Wiem to z własnego doświadczenia.Teraz wręcz unikam gry jak za długo czekam na sygnał,bo wiem że to tylko pogarsza sytuację,najlepsze są pierwsze 2 godz po właczeniu platformy od rana,pózniej bywa różnie zwykle gorzej dla nas,mógłbym tak pisać dużo na ten temat ale nie przepadam za pisaniem wolę rozmawiać
i tak sporo Napisałeś :mrgreen:
sorry za OT :)
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

ygrek1975
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ygrek1975 »

Uploaded with ImageShack.us[/quote]
zawsze mozesz wejść jeszcze raz :)

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

pozytyw pisze:Zawsze mam problem z przytrzymywaniem dłuższych pozycji i wyszyedłem w najgorszym momencie. Tylko + 12 na takim ładnym odbiciu
Są plusy i minusy stałego TP. Ja też miałem ten problem. Teraz biorę po 30-40 na trejd (zależy od strategi ). I jestem mega z tego zadowolony :) Nie za dużo ,nie za mało.

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

mandrejk pisze:i tak sporo Napisałeś
czasem się rozpisze za dużo 8) ale to z nudów,przy okazji; kabel;poziom 15728 prawdopodobne odbicie w górę,nie od LT coprawda ale zawsze................
chyba,że Ben coś chlapnie

ygrek1975
Stały bywalec
Stały bywalec

Mr.T pisze:
ygrek1975 pisze:ale ja chce grać na forexe a niepije i co teraz ?
Graj graj tylko nie przesadzaj z siedzeniem przed platformą,im krócej tym więcej pipsów.Wiem to z własnego doświadczenia.Teraz wręcz unikam gry jak za długo czekam na sygnał,bo wiem że to tylko pogarsza sytuację,najlepsze są pierwsze 2 godz po właczeniu platformy od rana,pózniej bywa różnie zwykle gorzej dla nas,mógłbym tak pisać dużo na ten temat ale nie przepadam za pisaniem wolę rozmawiać :wink:
święta racja 2 godz i powinienem zakończyć
moje założenia to 20 pipsów czasami udaje się wiecej

ale!!!
nagle dostrzegam idealną okazje i kicha :( wracamy na początek
ale chyba tego trzeba się nauczyć to się nazywa konsekwencją a ona idzie w parze z cierpliwością

niejeden trader powiedział ze to podstawa i to prawda, bo skoro codzienni udaje mi się ugrać moje pipsy to chyba czegoś się nauczyłem a potem konsekfencji brak i lipa

niewiem jak się udaje traderom grać całymi dniami i niedostać kręćka

ja jak siedze 6 godz to główka spuchnięta w szwach pęka

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Mr.T pisze:poziom 15728 prawdopodobne odbicie w górę,nie od LT coprawda ale zawsze
Też to obserwuję, tylko czy przypadkiem nie wyjdą trochę poza konsolę.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Mr.T pisze:
mandrejk pisze:i tak sporo Napisałeś
czasem się rozpisze za dużo 8) ale to z nudów,przy okazji; kabel;poziom 15728 prawdopodobne odbicie w górę,nie od LT coprawda ale zawsze................
chyba,że Ben coś chlapnie
a ja zapodałem S na kablu zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

ygrek1975 pisze:niewiem jak się udaje traderom grać całymi dniami i niedostać kręćka
nie udaje się w większości przypadków,że o tym nie piszą to inna sprawa.

ygrek1975
Stały bywalec
Stały bywalec

Mr.T pisze:
ygrek1975 pisze:niewiem jak się udaje traderom grać całymi dniami i niedostać kręćka
nie udaje się w większości przypadków,że o tym nie piszą to inna sprawa.
sorki ze cie pytam ale ile już grasz FX

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

ygrek1975 pisze:nagle dostrzegam idealną okazje i kicha Sad wracamy na początek
Zmień RR. Zrób tak by zysk był przynajmniej dwa razy większy od TP. Odciążysz psychikę .
Kwestia przyzwyczajenia i charakteru.

Zablokowany