Zmień RR. Zrób tak by zysk był przynajmniej dwa razy większy od TP. Odciążysz psychikę .Cadermo pisze:ygrek1975 pisze:nagle dostrzegam idealną okazje i kicha Sad wracamy na początek
sorki ale możesz troche łopatologicznie to wytłumaczyć
ale grasz codziennie kilka godzin, czy tylko w wolnych chwilach ?Mr.T pisze:na realu dobrze ponad rok,w moim dzienniku pisałem chyba dokładnie.......ygrek1975 pisze:sorki ze cie pytam ale ile już grasz FX
Kurde, to też niestety mój problemGraj graj tylko nie przesadzaj z siedzeniem przed platformą,im krócej tym więcej pipsów.Wiem to z własnego doświadczenia.Teraz wręcz unikam gry jak za długo czekam na sygnał,bo wiem że to tylko pogarsza sytuację,najlepsze są pierwsze 2 godz po właczeniu platformy od rana,pózniej bywa różnie zwykle gorzej dla nas,mógłbym tak pisać dużo na ten temat ale nie przepadam za pisaniem wolę rozmawiać
Dokładnie ,wtedy człowiek dostaje głupawki i szuka na siłę wejścia jak przegapi dobry trejd. Największy błąd jaki może być to właśnie szukanie na siłę sygnałów.Vilde pisze:Za duży też nie może być, niefajnie jest złapać kilka SL pod rząd, a potem przegapić wejście na 100p.... i potem znowu seria SL do czasu gdy nie złapiemy ładnego TP. Moim zdaniem optymalnie jest właśnie 1:3