Trend Line
+ 10 na szybko. Ryzykowne ale wyszedłbym z palca -2 gdyby nie odbiła.
Dla mnie dziś za szybka jazda i dlatego biorę małe profity

Uploaded with ImageShack.us
Dla mnie dziś za szybka jazda i dlatego biorę małe profity

Uploaded with ImageShack.us
Spiesz się powoli.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Pierwotnie była faktycznie z samego szczytu (ta na z niższego szczytu też) alepsV pisze:pozytyw, dlaczego tą spadkową LT nie poprowadziłeś z samego szczytu tylko trochę niżej?
z góry dzięki za odpowiedź
1. Za duży kąt
2. Cena doszła do niej, ładnie odbiła ale następna świeca zrobiła się "nijaka"
Gdyby ta następna świeca dała sygnał to wszedłbym i jak widać wtopił.
Jeszcze jedna sprawa to o czym mówił Cadermo wieeeeele razy: jeśli mamy do wyboru dwie linie to wybieramy tę o mniejszym kącie.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2012, 18:15 przez pozytyw, łącznie zmieniany 1 raz.
Spiesz się powoli.
Pozytywpozytyw pisze:Pierwotnie była faktycznie z samego szczytu (ta niższa też) alepsV pisze:pozytyw, dlaczego tą spadkową LT nie poprowadziłeś z samego szczytu tylko trochę niżej?
z góry dzięki za odpowiedź
1. Za duży kąt
2. Cena doszła do niej, ładnie odbiła ale następna świeca zrobiła się "nijaka"
Gdyby ta następna świeca dała sygnał to wszedłbym i jak widać wtopił.
Jeszcze jedna sprawa to o czym mówił Cadermo wieeeeele razy: jeśli mamy do wyboru dwie linie to wybieramy tę o mniejszym kącie.
Jesli mozna zapytac: ile razy dzisiaj wywalilo Cie na SL?
Widze ze swietnie Ci idzie i zastanawiam sie czy Twoj filtr z ukladem swiec przy LT dziala tak dobrze ze nie miales zadnego SL dzis?
Pozdrawiam i pipsow zycze.
Nie ma na skreenie żadnego SL bo po prostu nie miałem żadnego. Wszystkie trejdy z małym SL i tylko w jednym określone z góry TP. Jak pisałem ileś stron do tyłu jestem nowicjuszem na real i niecodziennie mi wychodzą takie trejdy jak dziś.
Ugrałem sporo - fakt ale w rozrachunku ogólnym mam tylko +27 pips bo prócz LT gram jeszcze samo SR i tu niestety nie było dziś tak dobrze (nie wklejam skreenów z SR bo to nie miejsce). To co LT zarobiła to sporo RS zjadło. Dlaczego tak gram? Ano chcę dwie te metody połączyć, dojść do wprawy i wskoczyć na wyższe TF.
Jeszcze jedna sprawa jest taka, że dziś miałem wieeele szczęścia (pewnie nowicjusza):)
Ugrałem sporo - fakt ale w rozrachunku ogólnym mam tylko +27 pips bo prócz LT gram jeszcze samo SR i tu niestety nie było dziś tak dobrze (nie wklejam skreenów z SR bo to nie miejsce). To co LT zarobiła to sporo RS zjadło. Dlaczego tak gram? Ano chcę dwie te metody połączyć, dojść do wprawy i wskoczyć na wyższe TF.
Jeszcze jedna sprawa jest taka, że dziś miałem wieeele szczęścia (pewnie nowicjusza):)
Spiesz się powoli.