Trend Line
LT i układem świec wcześniej. Cena hamowała i często wybija przy trzecim dołku. Dodatkowo kiedy dochodziła do LT wyglądało jakby się oparzyła. Było to ryzykowne zagranie ale ryzykowałem tylko 6p. Myślałem jedna, że wyżej wybije. Dopiero się uczę więc proszę się nie wzorować na moich wypowiedziach.mah1y pisze:czym sie sugerowales ze wszedles tak nisko? zagrale to samo ale 1 swieczke pozniej (troche wyzej)pozytyw pisze:Zamknięte na +8
Spiesz się powoli.
-
- Pasjonat
dzieki, ja tez sie ucze i staram sie wszystkie informacje gromadzic a pozniej analizowac.pozytyw pisze:LT i układem świec wcześniej. Cena hamowała i często wybija przy trzecim dołku. Dodatkowo kiedy dochodziła do LT wyglądało jakby się oparzyła. Było to ryzykowne zagranie ale ryzykowałem tylko 6p. Myślałem jedna, że wyżej wybije. Dopiero się uczę więc proszę się nie wzorować na moich wypowiedziach.mah1y pisze:czym sie sugerowales ze wszedles tak nisko? zagrale to samo ale 1 swieczke pozniej (troche wyzej)pozytyw pisze:Zamknięte na +8
pozdrawiam!
Właśnie czekam na to miejsce na białym prostokątem do wejścia w L ale z innych powodów:)krystian74 pisze:Z mojego doświadczenia wiem że najbardziej wiarygodną sytuacją do wejścia ponownie w L jest przebicie LT potwierdzeniem przebicia WLT jak widać na rycinie dwa białe prostokąty ich przejście i utrzymanie się powyżej daje nadzieją na L. Edek M1
Edit: właśnie wybiło:)
Spiesz się powoli.
Miałem już nie grać no ale jak dają to trzeba brać, kolejny retest LT tym razem eska na kablu...
EDIT: zamknięte na +23p , ok zamykam platformę i koniec na dziś, miłego wieczorku dla Wszystkich...

EDIT: zamknięte na +23p , ok zamykam platformę i koniec na dziś, miłego wieczorku dla Wszystkich...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2012, 16:47 przez mandrejk, łącznie zmieniany 1 raz.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
-
- Pasjonat