Zagraliśmy to samo tylko ja po reteście i wyszedłem wcześniej:)Microbi pisze:Takie sobie zagranie
A możesz zdradzić powód wejścia w L zaraz po przebiciu i czemu trzymałeś dalej pozycję przy szczycie na wysokości drugiego odbicia LT?
po 3X SL dałem sobie spokoj i poszedłem z dzieciakami na spacerek dla przewietrzenia bańkiCadermo pisze:Przecież codziennie każdemu może zdarzać się SL . Ważne ,by na koniec dnia wyjść na dobry plus
Ano faktycznie. Racja. Najpierw miałem z samego szczytu ale było bardzo stromo i chciałem mieć coś w zanadrzu.Cadermo pisze:Mały komentarz do wejścia pozytywa i microbi'ego
Chłopaki ! Początkiem waszych LT nie był istotny szczyt...Tym razem weszło ,następne 30 razy może nie wejść.
ok bede się stosowałCadermo pisze:ygrek1975 Nie wiedziałem ,że tyle osób to stosuje .
Ale prośba jedna. Wiem ,że jesteś nowy na forum. Nigdy nie pisz posta pod postem ,tylko edytuj i tyle. Jakbyś mógł weź z tych 3 postów zrób 1 duży (edytuj i kopiuj treść do pierwszego postu ) . Te dwa ostatnie zostaw puste to mod usunie.
Albo nic nie rób ,mod to usunie . Ale na drugi raz nie pisz posta pod postem.