Trend Line

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Czy używasz Linii Trendu ?

Tak
46
79%
Nie
12
21%

Liczba głosów: 58

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Ostatnie dwa wejścia dziś na edku, odbicie od SR i retest LT starczy na dziś...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

pozytyw
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pozytyw »

mah1y pisze:
pozytyw pisze:Zamknięte na +8
czym sie sugerowales ze wszedles tak nisko? zagrale to samo ale 1 swieczke pozniej (troche wyzej)
LT i układem świec wcześniej. Cena hamowała i często wybija przy trzecim dołku. Dodatkowo kiedy dochodziła do LT wyglądało jakby się oparzyła. Było to ryzykowne zagranie ale ryzykowałem tylko 6p. Myślałem jedna, że wyżej wybije. Dopiero się uczę więc proszę się nie wzorować na moich wypowiedziach.
Spiesz się powoli.

krystian74
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krystian74 »

Z mojego doświadczenia wiem że najbardziej wiarygodną sytuacją do wejścia ponownie w L jest przebicie LT potwierdzeniem przebicia WLT jak widać na rycinie dwa białe prostokąty ich przejście i utrzymanie się powyżej daje nadzieją na L. Edek M1

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

pozytyw pisze:
mah1y pisze:
pozytyw pisze:Zamknięte na +8
czym sie sugerowales ze wszedles tak nisko? zagrale to samo ale 1 swieczke pozniej (troche wyzej)
LT i układem świec wcześniej. Cena hamowała i często wybija przy trzecim dołku. Dodatkowo kiedy dochodziła do LT wyglądało jakby się oparzyła. Było to ryzykowne zagranie ale ryzykowałem tylko 6p. Myślałem jedna, że wyżej wybije. Dopiero się uczę więc proszę się nie wzorować na moich wypowiedziach.
dzieki, ja tez sie ucze i staram sie wszystkie informacje gromadzic a pozniej analizowac.
pozdrawiam!

pozytyw
Pasjonat
Pasjonat

krystian74 pisze:Z mojego doświadczenia wiem że najbardziej wiarygodną sytuacją do wejścia ponownie w L jest przebicie LT potwierdzeniem przebicia WLT jak widać na rycinie dwa białe prostokąty ich przejście i utrzymanie się powyżej daje nadzieją na L. Edek M1
Właśnie czekam na to miejsce na białym prostokątem do wejścia w L ale z innych powodów:)

Edit: właśnie wybiło:)
Spiesz się powoli.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Miałem już nie grać no ale jak dają to trzeba brać, kolejny retest LT tym razem eska na kablu...:)

EDIT: zamknięte na +23p , ok zamykam platformę i koniec na dziś, miłego wieczorku dla Wszystkich...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2012, 16:47 przez mandrejk, łącznie zmieniany 1 raz.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Świetne zagrania mimo konsoli 8)

Może ktoś się pokusi o schematy jakieś dodatkowe ?:)

krystian74
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krystian74 »

Ok zmykam. WLT bardzo pięknie się zachowują zwłaszcza niebieska. Przybliżyłem tutaj część wiedzy o WLT warto zapoznać się z tą techniką.
Edek M1

goose
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: goose »

@ pozytyw taka mala uwaga techniczna. Czy moglbys nie obcinac skali czasu i ceny na swoich screenach? Latwiej sie to pozniej oglada i mozna szybciej sie u siebie odnalesc.
Dzieki.

pozytyw
Pasjonat
Pasjonat

goose pisze:@ pozytyw taka mala uwaga techniczna. Czy moglbys nie obcinac skali czasu i ceny na swoich screenach? Latwiej sie to pozniej oglada i mozna szybciej sie u siebie odnalesc.
Dzieki.
z

Ok, sorry. Wszystkie skreeny były z M1.

Cadermo Jesteś dziś poza rynkiem?
Spiesz się powoli.

Zablokowany