.Jeżeli podchodzisz profesjonalnie do tematu,to myślę że coś da się zrobić..vicki pisze:W przypadku bukmacherki nic sie nie da zrobić
Chociażby przez spółki LTD...
Pozdro.
.Jeżeli podchodzisz profesjonalnie do tematu,to myślę że coś da się zrobić..vicki pisze:W przypadku bukmacherki nic sie nie da zrobić
Zakład zawarty z terytorium Polski wiec = do 3 lat więzienia i 720 stawek dziennych - potencjalna kara - nie ma mozliwosci , pozatym u bukow tylko osoba prywatna moze sie zakladać , a na dodatek nie mozesz być zdefiniowany przez bukmachera jako " zawodowy gracz" bo jak cie buk takim zdefiniuje to dostaniesz limity np. w Sportingbet bedziesz mogł zagrać za max 0.44$ a ich system przyjmuje zakłady od min 1$ - to autentyczny przypadekzz pisze:.Jeżeli podchodzisz profesjonalnie do tematu,to myślę że coś da się zrobić..vicki pisze:W przypadku bukmacherki nic sie nie da zrobić
Chociażby przez spółki LTD...
Pozdro.
No... tak...,to jest problem....vicki pisze: Zakład zawarty z terytorium Polski wiec = do 3 lat więzienia i 720 stawek dziennych - potencjalna kara - nie ma mozliwosci , pozatym u bukow tylko osoba prywatna moze sie zakladać , a na dodatek nie mozesz być zdefiniowany przez bukmachera jako " zawodowy gracz" bo jak cie buk takim zdefiniuje to dostaniesz limity np. w Sportingbet bedziesz mogł zagrać za max 0.44$ a ich system przyjmuje zakłady od min 1$ - to autentyczny przypadek Laughing