Good Will Hunting pisze:bulecznik umknął mi Twój post i nie odpisałem Ci na niego, jeśli nadal czekasz na moją odpowiedź to daj mi trochę czasu, bo ostatnio trochę mi go brakuje; nie chciałbym Ci odpisywać "na odwal się" więc powinienem się odnieść do Twoich pytań mw w okolicach czwartku, prawdopodobnie w czwartek wieczorem
Pozdrawiam
byłbym bardzo wdzieczny za odpowiedz
Nadal bawie sie na demo bossafx.
Jaką platforme polecacie poczatkujacemu taka abym ogł zaczac od np 500zł a za pare miesiecy na tej samej platformie wpłacic ok 5k jakbym miał i sie nauczył grac. Najlepiej z niskimi spredami.
Lepszy broker zagraniczny czy polski?
Podobno z zagranicznego bardzo trudno sie rozliczac (tzn te obliczenia robic itd...) I czy wogole lepiej sie rozliczac czy nie?
Widziałem ze mozna wykonywac wiele sposobow płatnosci np przelew bankowy, neteller, moneybookers.... ktory typ płatnosci polecacie?
Kolega mowi własnie ze wielka zaleta bukmacherki jest to ze jest nieopodatkowana, w sumie mozna to uznac tez za minus, sam nie wiem
Forex niby tez nie musi byc jak gramy zagranica, słyszałem ze ktos sie w jednym roku rozliczył i przestał grac i pozniej miał problemy pytania, czemu nie gra itd.... pozniej ta osoba załowała ze od poczatku nie grala "nielegalnie"
Sprawdzałem w jakich kraja sa rozni brokerzy i z tego co widze to czesto USA,UK, Polska......
A sprawdzałem tez bukmacherow internetowych i zazwyczaj takie wynalazki jak jakies małe wysepki, raje podatkowe, kostaryka, ze "normalnych państw" to UK głownie.