ACTA: nadchodzi atak internetowej cenzury

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.

ACTA - znajomość ustawy (czy przeczytałeś) i stosunek do niej

Czytałem - nie chcę wprowadzania
28
41%
Czytałem - chcę wprowadzania
6
9%
Nie czytałem - nie chcę wprowadzania
27
40%
Nie czytałem - chcę wprowadzania
7
10%

Liczba głosów: 68

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

Po prostu kłamcy i oszuści. Mamy dowody ( nie pierwszy raz). Pytanie kiedy zostaną rozliczeni, mam nadzieję, że już niedługo.
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

Awatar użytkownika
RoLudlum
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: RoLudlum »

Co ma się przydać komuś? To że zapłaciłem za swojego XPka, nie noszę "markowej" Chińszczyzny, nie ciągnę filmów, muzyki ........

Może po prostu warto żyć uczciwie? Starać się żyć uczciwie.

Z całym szacunkiem ale cała ta dyskusja przypomina mi piskanie kierowców którym na drogach ustawiono radar po to aby wyłapać tych którzy przekraczają prędkość. Ci podnoszą bunt i żądają ujawnienia tych miejsc aby dokładnie tam prędkości nie przekraczać i nie być złapanym. Bzdura kompletna, brednie, egoizm i pomylenie rozumu z całym szacunkiem ale w d***ch się wam poprzewracało.

Pozdrawiam
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów

Awatar użytkownika
chojnak
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: chojnak »

daromanchester pisze: To zaglądając do Twojego korporacyjnego ogródka zapytam dlaczego byle głupi wniosek napisany w kancelarii prawnej kosztuje kilkaset złoty?
To długa historia, dość hermetyczna i wymagająca oddzielnego wątku. Tak właśnie wygląda korporacjonizm w wersji v2.0 W wersji 1.0beta miał to być samorząd dbający o zapewnienie właściwych standardów. W wersji 2.0 wyrodził się w organizację regulującą dostęp do zawodu oraz pilnującą dochodowość interesu. Identycznie lub zbliżenie jest u architektów, lekarzy, farmaceutów itp Temat na oddzielną dyskusję.

Dodano po 1 minutach:
daromanchester pisze:
Nie myl wolności słowa z odpowiedzialnością za słowa
Pamiętaj, że różnica między nimi jest bardzo płynna.
Największy sukces jaki możesz osiągnąć w życiu to zwycięstwo nad własnymi słabościami.

Awatar użytkownika
ziom_szybkiego_lopeza
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ziom_szybkiego_lopeza »

Obrazek

Awatar użytkownika
chojnak
Pasjonat
Pasjonat

daromanchester pisze: A przecież nie ukradłem bo nie pozbawiłem go władztwa nad rzeczą.
Nie pozbawiłeś ;)
Największy sukces jaki możesz osiągnąć w życiu to zwycięstwo nad własnymi słabościami.

sonny
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sonny »

chojnak pisze:
daromanchester pisze: A przecież nie ukradłem bo nie pozbawiłem go władztwa nad rzeczą.
Nie pozbawiłeś ;)
zniszczyłeś za dużo papieru, zieloni cię dojadą
takie piracenie nie jest eco i green

Obrazek

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

ziom_szybkiego_lopeza pisze:http://biuro-gov.cba.pl/
Szkoda że telewizji nie mam. Bo chętnie bym zobaczył za parę tygodni miny tych dzieciaków jak ich zgarnia policja.
I tych rodziców którzy są w szoku i mówią płacząc "to na pewno nie mój syn zrobił".
To długa historia, dość hermetyczna i wymagająca oddzielnego wątku.
Dlatego tylko ruszyłem temat pobieżnie. Bo sam mógłbym wiele powiedzieć.
Ale trzymajmy się ACTA bo o tym temat.
Tylko szkoda że zamiast dyskusji wymagającej zaangażowania szarych komórek to większość używa linków.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

daromanchester

http://biuro-gov .cba. pl/

Dałeś się nabrać. :lol:

www.cba.pl/

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

skco klikam te linki które mi nic ni mówią i już mi się mózg od tego lasuje.
Czyli mam dać bana mu za spam? :D
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
chojnak
Pasjonat
Pasjonat

daromanchester pisze:Dlatego tylko ruszyłem temat pobieżnie. Bo sam mógłbym wiele powiedzieć
Jednym zdaniem: identycznie masz oddając samochód do mechanika (dlaczego tak drogo?), zamawiając glazurnika (dlaczego tak drogo?), idąc do lekarza (zajrzał do gardła, osłuchał, wypisał receptę, wziął 100zł za 10 minut)... Temat rzeka. Wracamy do ACTA.

ODPOWIEDZ