Po prostu kłamcy i oszuści. Mamy dowody ( nie pierwszy raz). Pytanie kiedy zostaną rozliczeni, mam nadzieję, że już niedługo.spowiednik pisze:http://pclab.pl/news48509.html
ACTA: nadchodzi atak internetowej cenzury
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Co ma się przydać komuś? To że zapłaciłem za swojego XPka, nie noszę "markowej" Chińszczyzny, nie ciągnę filmów, muzyki ........
Może po prostu warto żyć uczciwie? Starać się żyć uczciwie.
Z całym szacunkiem ale cała ta dyskusja przypomina mi piskanie kierowców którym na drogach ustawiono radar po to aby wyłapać tych którzy przekraczają prędkość. Ci podnoszą bunt i żądają ujawnienia tych miejsc aby dokładnie tam prędkości nie przekraczać i nie być złapanym. Bzdura kompletna, brednie, egoizm i pomylenie rozumu z całym szacunkiem ale w d***ch się wam poprzewracało.
Pozdrawiam
Może po prostu warto żyć uczciwie? Starać się żyć uczciwie.
Z całym szacunkiem ale cała ta dyskusja przypomina mi piskanie kierowców którym na drogach ustawiono radar po to aby wyłapać tych którzy przekraczają prędkość. Ci podnoszą bunt i żądają ujawnienia tych miejsc aby dokładnie tam prędkości nie przekraczać i nie być złapanym. Bzdura kompletna, brednie, egoizm i pomylenie rozumu z całym szacunkiem ale w d***ch się wam poprzewracało.
Pozdrawiam
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
To długa historia, dość hermetyczna i wymagająca oddzielnego wątku. Tak właśnie wygląda korporacjonizm w wersji v2.0 W wersji 1.0beta miał to być samorząd dbający o zapewnienie właściwych standardów. W wersji 2.0 wyrodził się w organizację regulującą dostęp do zawodu oraz pilnującą dochodowość interesu. Identycznie lub zbliżenie jest u architektów, lekarzy, farmaceutów itp Temat na oddzielną dyskusję.daromanchester pisze: To zaglądając do Twojego korporacyjnego ogródka zapytam dlaczego byle głupi wniosek napisany w kancelarii prawnej kosztuje kilkaset złoty?
Dodano po 1 minutach:
Pamiętaj, że różnica między nimi jest bardzo płynna.daromanchester pisze:
Nie myl wolności słowa z odpowiedzialnością za słowa
Największy sukces jaki możesz osiągnąć w życiu to zwycięstwo nad własnymi słabościami.
- ziom_szybkiego_lopeza
- Gaduła
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Szkoda że telewizji nie mam. Bo chętnie bym zobaczył za parę tygodni miny tych dzieciaków jak ich zgarnia policja.ziom_szybkiego_lopeza pisze:http://biuro-gov.cba.pl/
I tych rodziców którzy są w szoku i mówią płacząc "to na pewno nie mój syn zrobił".
Dlatego tylko ruszyłem temat pobieżnie. Bo sam mógłbym wiele powiedzieć.To długa historia, dość hermetyczna i wymagająca oddzielnego wątku.
Ale trzymajmy się ACTA bo o tym temat.
Tylko szkoda że zamiast dyskusji wymagającej zaangażowania szarych komórek to większość używa linków.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Jednym zdaniem: identycznie masz oddając samochód do mechanika (dlaczego tak drogo?), zamawiając glazurnika (dlaczego tak drogo?), idąc do lekarza (zajrzał do gardła, osłuchał, wypisał receptę, wziął 100zł za 10 minut)... Temat rzeka. Wracamy do ACTA.daromanchester pisze:Dlatego tylko ruszyłem temat pobieżnie. Bo sam mógłbym wiele powiedzieć
Największy sukces jaki możesz osiągnąć w życiu to zwycięstwo nad własnymi słabościami.