Płoć pisze:Chciałem powiedzieć co myślę:
Minister Boni nie kłamie. Oni faktycznie muszą podpisać..., bo wszyscy podpisują, to oni też muszą. To nie jest żaden zamach na demokorację, a śledzenie tego co wysyłasz/odbierasz trudno nazwać inwigilacją. Przeglądanie tego co masz na kompie nie jest żadną inwigilacją. Podglądanie z jakimi pozycjami stoicie przez admina nie jest żadną inwigilacją. Na dodatek dodam, że strony rządowe są dobrze zabezpieczone, a hasło ADMIN1 jest tak szalenie skomplikowane, że nikt się nie mógł spodziewać, ze ktoś je złamie. Trzymanie plików tajnych na komputerze podłączonym do Internetu jest jak najbardziej bezpieczne i nie ma w tym nic dziwnego.
Trzymanie w tajemnicy negocjacji też nie jest niczym dziwnym. Obywatel jak mniej wie to lepiej śpi! To tylko dla naszego dobra było:)
PS Wiecie, że zniszczono wirówki Irańskie za pomocą Stuxnet-a..., który przenosi się pendrivem? Czyli taki laptopik naszego ministra jak został wpięty do wewnętrznej sieci z tajnymi danymi to może ją całą rozsadzić... i wykraść tajne dokumenty. Żadna filozofia. To tzw. wiedza POWSZECHNA (przynajmniej narazie).
PS2 Jeżeli to co napisałem jest za bardzo polityczne i wychwalające obecny rząd to proszę o skasowanie i nie karanie mnie jakimś dużym banem:) No chyba, że jakiś banan będzie taki prewencyjny;) Jakbym przypadkiem coś chciał napisać;) to bym jak najbardziej zrozumiał:D
PS3 Dużo uśmiechu! Warto się pośmiać...., bo tego forum już za 2 lata może nie być.... .
PS4 Nie będzie już PS5:)
Mam nadzieję, że jest to ironia...
Bardzo podoba mi się wypowiedź:
chojnaka,
RoLudlum
Generalnie chyba to na tym polega... Zmęczyć społeczeństwo, mieć w d*pie co oni (my naród) o tym sądzą. Szlag mnie trafia, jak widzę co się dzieje... A najbardziej rozwala mnie brak trzeźwego myślenia w tej sytuacji i ignorancja. Nie chciał bym mówić o rewolucji, bo rewolucja zjada swoje dzieci, ale czy jest jakieś inne wyjście z tej sytuacji?
Ile osób z Was wie, że w 1913 USA wprowadziło lipną ustawę, "dzięki" której Amerykanie musieli/muszą płacić podatek dochodowy? Jak się okazało ustawa o podatku dochodowym zatwierdził Kongres USA pod przykrywką różnych bzdur, a nad wszystkim czuwały elity (czytaj bankierzy). Dzisiaj już wiadomo, że Kongres zrobił to wbrew Konstytucji, czyli zrobili ludzi w chu** Wyzysk, korupcja, ŚCIEMA, OBŁUDA, jedno wielkie GÓ*NO. Ciekawe jest również to, że mogli wbić Ci na chatę i bez najmniejszego zająknięcia wsadzić Cię do pierdla, jeśli mieli jakiekolwiek podejrzenia o niepłaceniu podatku itd. W internecie można obejrzeć wiele aktów przemocy tego procederu.
Patrząc na ACTA dostrzegam podobieństwa, tylko na innej płaszczyźnie.
Dla rozładowania atmosfery:
http://www.youtube.com/watch?v=25C8xGm-Pl4
Peace!