http://bossafx.pl/index.jsp?layout=fx_0 ... at_id=3006neofish pisze:Wiecie może czy na tej platformie na forex na koncie real są mikroloty (0.01 ) ? I jak wyglądają spready na nich? Czy trzeba mieć w BOŚ rachunek bankowy otworzony ?
Dodano po 11 minutach:
Wreszcie doczekałem się odpowiedzi Vectry:s_zadora pisze:To okno mówi że w miejscu na którym Pan instaluje BOSSAFX połączenia internetowe realizowane są za pośrednictwem proxy serwera. Instalator MT4 nie pobiera standardowych ustawień proxy dla przeglądarki automatycznie, dlatego należy je wpisać ręcznie właśnie na tym oknie
Mianowicie, nasza sieć nie korzysta z serwera Proxy. W przeglądarce Internetowej należy koniecznie ustawić tryb połączenia „bez serwera Proxy”. Przy takich ustawieniach aplikacja nie powinna żądać podania nazwy użytkownika i hasła. Możliwe jest też, że aplikacja została stworzona z myślą o połączeniu Klienta z bankiem za pośrednictwem serwera Proxy. Jeśli tak jest to niestety nie ma możliwości aby w naszej sieci taka aplikacja działała. Mogła ona być stworzona dla połączenia z sieci TP. Jeśli jednak aplikacja powinna według banku działać w każdej sieci to na pewno na ustawieniach połączenia bez Proxy, innej możliwości nie ma. Taką informacje otrzymałem od administratora. Proponuję zapytać bank czy jest możliwość połączenia bez serwera Proxy, (...) ze strony Vectry nic nie jest blokowane i jako operator kablowy dostarczamy sygnał m.in. Internet i w żadnym wypadku nic nie jest blokowane.
Zdaje się, że jestem w punkcie wyjścia. Vectra nie używa serwera proxy? ( wcześniej twierdzili że, tak) zatem skąd te zapytanie o serwer podczas instalacji?. Panie Sebastianie, czyżby taki wymóg był jednak po stronie Bossy?