"wygląda na to że serwer mtpro01 śmiga nadal" tak napisałem bo wygląda na to że serwer działa, ( a miał nie działać) nie wiem czy są inni klienci podłączeni do tego serwera .
Poczty nie dostałem.
FXsalt , www.fxsalt.com
Faktycznie, dziwna sprawa. Miejmy nadzieję, że to tylko pojedyńczy przypadek.
Masz już dostęp do tego konta, na które środki zostały przetransferowane ?
Przypomina mi to trochę moją "przygodę" z FxPro- kilka lat temu zabrali mi 600€ bez żadnego wcześniejszego wyjaśnienia. sprawa się później wyjaśniła ale niesmak pozostał.
Jak widać czasem zdarzają się takie "kwiatki" nawet u tych teoretycznie lepszych brokerów MT4
Masz już dostęp do tego konta, na które środki zostały przetransferowane ?
Przypomina mi to trochę moją "przygodę" z FxPro- kilka lat temu zabrali mi 600€ bez żadnego wcześniejszego wyjaśnienia. sprawa się później wyjaśniła ale niesmak pozostał.
Jak widać czasem zdarzają się takie "kwiatki" nawet u tych teoretycznie lepszych brokerów MT4
O_S_A pisze:To nie jest pojedynczy przypadek. Dla mnie anulowali zyskowne transakcje. Nie wypłacili kasy. Reklamacji nie uwzględnili. Czy na to pozwala ich angielski regulamin?
Im szybciej wszyscy forumowicze zrozumieją że zgodnie z regulaminem większość brokerów MM może wydymać nas... bez mydła... oraz skoncentrujemy się na dobrych brokerach ECN i transakcjach SPOT ..!!!Trudno przekonać kogoś żeby zrozumiał jeżeli jego pensja zależy od tego żeby nie rozumiał. Dla mnie również FxSalt anulował zyskowne transakcje. A support polski celowo wprowadza klientów w błąd nie tłumacząc regulaminu na polski
tym lepiej dla nas wszystkich....
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Zeby jeszcze jakis pewny broker byl na MT4. Bo od blackhorse nadal odstrasza mnie currenex.
Co do FXSalt nadal nie moge potwierdzic problemow jakie tu ktos posiada. Wiec wedlug mnie nie jest tak zle jak sie pisze. A moze to sa jakies pojedyncze przypadki. Ktore pewnie u kazdego brokera mozna znalesc.
Co do FXSalt nadal nie moge potwierdzic problemow jakie tu ktos posiada. Wiec wedlug mnie nie jest tak zle jak sie pisze. A moze to sa jakies pojedyncze przypadki. Ktore pewnie u kazdego brokera mozna znalesc.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Masz na myśli platformę ?MajorGC pisze:Zeby jeszcze jakis pewny broker byl na MT4. Bo od blackhorse nadal odstrasza mnie currenex.
Już wspominałem i mnie spotkały tam kłopoty: wyzerowanie bez słowa wyjaśnienia naliczonego swapu na pozycjach. Na maila w tej sprawie nie doczekałem się odpowiedzi. Zrezygnowałem więc z tego brokera: dla mnie za duże ryzyko: za dużo kombinacji tam się dzieje, za dużo niepewności - broker nadal nie regulowany.MajorGC pisze:Co do FXSalt nadal nie moge potwierdzic problemow jakie tu ktos posiada. Wiec wedlug mnie nie jest tak zle jak sie pisze
A mój przypadek nie był jedyny jak słyszałem .....
Z drugiej strony wypłata do mnie dotarła więc jest jakiś pozytyw

Ja z FxSalt zrezygnowałem zaraz jak przenieśli mi konto na nowe serwery.
Także nie polecam obecnie. A problemy tak jak już wymieniliście np. rozłączanie połączenia w czasie danych, poślizgi przy zleceniach itp. praktyki.
Wcześniej to był super broker zlecenia 15-20 lotów bezproblemowo, teraz już przeciętny MM.
Także nie polecam obecnie. A problemy tak jak już wymieniliście np. rozłączanie połączenia w czasie danych, poślizgi przy zleceniach itp. praktyki.
Wcześniej to był super broker zlecenia 15-20 lotów bezproblemowo, teraz już przeciętny MM.