FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
NiceFox
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: NiceFox »

"wygląda na to że serwer mtpro01 śmiga nadal" tak napisałem bo wygląda na to że serwer działa, ( a miał nie działać) nie wiem czy są inni klienci podłączeni do tego serwera .
Poczty nie dostałem.
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

Faktycznie, dziwna sprawa. Miejmy nadzieję, że to tylko pojedyńczy przypadek.
Masz już dostęp do tego konta, na które środki zostały przetransferowane ?
Przypomina mi to trochę moją "przygodę" z FxPro- kilka lat temu zabrali mi 600€ bez żadnego wcześniejszego wyjaśnienia. sprawa się później wyjaśniła ale niesmak pozostał.
Jak widać czasem zdarzają się takie "kwiatki" nawet u tych teoretycznie lepszych brokerów MT4

Awatar użytkownika
O_S_A
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: O_S_A »

To nie jest pojedynczy przypadek. Dla mnie anulowali zyskowne transakcje. Nie wypłacili kasy. Reklamacji nie uwzględnili. Czy na to pozwala ich angielski regulamin?

kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kam16 »

Widzę tutaj ewidentną nagonkę na FX Salt ze strony innych brokerów. Trochę żałosne

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

kam16 pisze:Widzę tutaj ewidentną nagonkę na FX Salt ze strony innych brokerów. Trochę żałosne
Gdzie tu masz nagonkę brokerów, bo jak na razie żałosny to jest Twój wpis?
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

silent

Nieprzeczytany post autor: silent »

Trudno przekonać kogoś żeby zrozumiał jeżeli jego pensja zależy od tego żeby nie rozumiał. Dla mnie również FxSalt anulował zyskowne transakcje. A support polski celowo wprowadza klientów w błąd nie tłumacząc regulaminu na polski. Nie stać na tłumacza przysięgłego?

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

O_S_A pisze:To nie jest pojedynczy przypadek. Dla mnie anulowali zyskowne transakcje. Nie wypłacili kasy. Reklamacji nie uwzględnili. Czy na to pozwala ich angielski regulamin?
Trudno przekonać kogoś żeby zrozumiał jeżeli jego pensja zależy od tego żeby nie rozumiał. Dla mnie również FxSalt anulował zyskowne transakcje. A support polski celowo wprowadza klientów w błąd nie tłumacząc regulaminu na polski
Im szybciej wszyscy forumowicze zrozumieją że zgodnie z regulaminem większość brokerów MM może wydymać nas... bez mydła... oraz skoncentrujemy się na dobrych brokerach ECN i transakcjach SPOT ..!!!
tym lepiej dla nas wszystkich....

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Zeby jeszcze jakis pewny broker byl na MT4. Bo od blackhorse nadal odstrasza mnie currenex.

Co do FXSalt nadal nie moge potwierdzic problemow jakie tu ktos posiada. Wiec wedlug mnie nie jest tak zle jak sie pisze. A moze to sa jakies pojedyncze przypadki. Ktore pewnie u kazdego brokera mozna znalesc.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

MajorGC pisze:Zeby jeszcze jakis pewny broker byl na MT4. Bo od blackhorse nadal odstrasza mnie currenex.
Masz na myśli platformę ?
MajorGC pisze:Co do FXSalt nadal nie moge potwierdzic problemow jakie tu ktos posiada. Wiec wedlug mnie nie jest tak zle jak sie pisze
Już wspominałem i mnie spotkały tam kłopoty: wyzerowanie bez słowa wyjaśnienia naliczonego swapu na pozycjach. Na maila w tej sprawie nie doczekałem się odpowiedzi. Zrezygnowałem więc z tego brokera: dla mnie za duże ryzyko: za dużo kombinacji tam się dzieje, za dużo niepewności - broker nadal nie regulowany.
A mój przypadek nie był jedyny jak słyszałem .....

Z drugiej strony wypłata do mnie dotarła więc jest jakiś pozytyw :) No ale każdy sam wybiera: jak mniemam datafeed jaki mają może odpowiadać wielu osobom.
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Ja z FxSalt zrezygnowałem zaraz jak przenieśli mi konto na nowe serwery.
Także nie polecam obecnie. A problemy tak jak już wymieniliście np. rozłączanie połączenia w czasie danych, poślizgi przy zleceniach itp. praktyki.
Wcześniej to był super broker zlecenia 15-20 lotów bezproblemowo, teraz już przeciętny MM.

ODPOWIEDZ