GWH sam nie odpowiadasz na pytania, a od Vinciego tego wymagasz.Good Will Hunting pisze:Nie ma mnie teraz w domu więc nie będę się silił na dłuższe posty. Zresztą w domu tak samo bym się na nie nie silił więc krótko:
1) grałem systemem max jednak od dawna już nim nie gram
2) uważam ten system za mocno przeciętny, bardzo uznaniowy i dający sporo fałszywek, jak każdy trend follower ma on swoje lepsze okresy - kiedy kosi się pipsy jak maszyna ale suma summarum nie jest lepszy od "darmówek" typu price action
kiedyś jak zarobiłem parę groszy uważałem że to najlepsze rozwiązanie jakie tylko może być, teraz zarabiam w znacznie większych sumach niż wtedy, a optymizm i zachwyt z czasem opadły, byłem leszczem z syndromem boga i tyle
3) pamiętam co niedawno sam pisałem, wbrew temu co "odkryliście" wcale nie dostałem amnezji jednak - jak już wiele razy mówiłem - w kontekście tego dziennika nie ma to żadnego znaczenia, a sprowadzanie dyskusji na tory "GWH, a pamiętasz jak sam.." jest bezcelowe, jak to mówią - co było, a nie jest, nie piszę się w rejestr
Dwie palące kwestie, które przeoczyłem, dziennik w którym miałem zamiar zrobić 20 000% nie był to dziennik gdzie tradeowałem za pomocą systemu MAX co tam wielokrotnie podkreślałem. Rachunek był rachunkiem rzeczywistym jednak już nieistniejącym bo po zrealizowaniu celu wypłaciłem z niego jakieś 19,5 tysiąca a reszta poszła na zabawę, która zakończyła się niestety marginem.
To pierwsza. Druga to pieniądze ze szkoleń których rzekomo miałoby mi być szkoda. Zbyszek bierze za szkolenie 1000 zł, Vinci jeśli cokolwiek z tego dostaje to jest to maksymalnie połowa w co zresztą wątpię. Ale przyjmijmy że ma 500 zł. 500 zł to dla mnie kwestia zrobienia jakichś 15 pipsów. Także zastanów się kolego T-REX czy chciałoby mi się "użerać" z ludźmi za pół tysiąca przez kilka dni w tygodniu
Prowadziłeś dziennik http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... sc&start=2
W dzienniku tym nic oprócz "szemranych" screenów nie pokazałeś. W tym drugim dzienniku (tym 20 000%) zresztą też nic nie pokazałeś.
Obydwa dzienniki prowadziłeś właściwie tak samo jak Vinci. Czyli setki pipsów "od tak, z doskoku bo akurat miałeś chwile czasu". Oczywiście skuteczność prawie 100% Na wszelkie sugestie byś dał komuś hasło inwestora lub podpiął myfxbooka reagowałeś tak samo jak Vinci.
I nagle pojawia się nowy odmieniony GWH, który twierdzi, że System MAX jest przeciętny, nic szczególnego.
Czyli co? Robienie setek pipsów przedtem to było "nic szczególnego"? Taki "przeciętny wynik"?
Czy może prowadząc tamten dziennik poprostu oszukiwałeś wszystkich na forum i teraz sądzisz, że Vinci robi to samo.
Dlatego pytam się co się zmieniło GWH, że nagle jesteś takim "psem tropiącym" jeśli chodzi o dziennik Vinciego?
Pozdrawiam
Karol Marchewka