A o tym, że zlożyłem papiery, to mówiłem o Dukasie, nie MT4 u Admirala - czytaj dokładniej

PS.
Konto w Admiralu założyłem gdzieś 8 miesięcy temu, piszę to, żebyś nie musiał już doszukiwać się kolejnej prowokacji itd

Zaedytowałem bo doszedłem do wniosku, że raczej nie będzie Ci zależeć na przeprosinach.Edit: A więc edytujemy posty i czekamy na rozwój sytuacji, tak? Nieładnie
Good Will Hunting pisze:Mówię o tym ponieważ z pewną nostalgią wspominam czasy kiedy Zbyszek denerwował się że nie uciekałem z pozycji mając na swojej drodze średnie z wyższych TF-ów, których cena ewidentnie nie mogła przebić.
To mnie trochę zastanawia ...VinciPro pisze:System max znasz bardzo dobrze, wcale nie przeczę, jednakże zwróć uwagę na to, że on również ewoluował i nie będzie wiecznie taki sam, taki, jakiego się uczyłeś.
Cieszę się że zacząłeś odpowiadać na moje pytania. Szkoda tylko że części z nich nadal nie rozumiesz. Pozwolisz że Ci przypomnę.Pisałeś, czy prowadzę ten dziennik pro bono... Prowadzę go dla siebie, przypominam Ci po raz kolejny, że w tym dziale prowadzi się dzienniki, a nie podaje opisy strategii. Z resztą oboje wiemy, że każdy Twój post w tym dzienniku wynika z urażonej dumy. Zaraz zaprzeczysz, bo co innego masz niby robić? Jednak oboje wiemy jaka jest prawda.
robisz TO pro bono oznaczało, że jesteś tłumaczem między zbyszkiem a klientami anglojęzycznymi pro bono tj. nieodpłatnie, nie pytałem czy prowadzisz dziennik pro bonoRozumiem, że robisz to pro bono? Bo jeśli nie to owszem - prowadzisz szkolenia. Lub inaczej, zarabiasz na szkoleniach.VinciPro pisze:Chciałbym też dodać, że nie prowadzę żadnych szkoleń, moja rola kończy się na byciu tłumaczem między Zicmarem, a anglojęzycznymi klientami, więc wasze wywody są niczym nieuzasadnione.
W załączniku screen owej wiadomości. Nie ma w niej pierwszych słów które są w cytacie ponieważ jej tytuł to "Nie żebym...".... pisze:Nie żebym chciał osobiście brać udział w dyskusji z VP, ale nie lubię oszustów i krętaczy.
Zwróć proszę uwagę na wielkość zakrytego pola na ostatnim statemencie VP. Dla porównania wrzucam historię jednego ze swoich kont.
http://img815.imageshack.us/img815/5853/ticker2.png
Obrazek wykorzystaj, jeśli chcesz, tylko proszę o nie angażowanie mnie w spór imiennie.
PS. Oczywiście mógł to wszystko poprzesuwać, żeby nie było widać, że ma miliony na koncie...
Pozdrawiam
Nie bardzo rozumiem co ten screen ma niby dowodzić?Good Will Hunting pisze:Jej autorowi gratuluję świetnego oka i serdecznie pozdrawiam.
System jest, ale został zedytowany odkąd kurs ukończył GWH. Kwestia średnich z wyższego TF-u to i tak kwestia reakcji na nie. Można nim grać na wszystkich TF-ach, średnie są stałe cały czas.Archanioł pisze:Good Will Hunting pisze:Mówię o tym ponieważ z pewną nostalgią wspominam czasy kiedy Zbyszek denerwował się że nie uciekałem z pozycji mając na swojej drodze średnie z wyższych TF-ów, których cena ewidentnie nie mogła przebić.To mnie trochę zastanawia ...VinciPro pisze:System max znasz bardzo dobrze, wcale nie przeczę, jednakże zwróć uwagę na to, że on również ewoluował i nie będzie wiecznie taki sam, taki, jakiego się uczyłeś.
Skoro najpierw nie można było grać jak na drodze były średnie, a teraz system "ewoluował" i można, to może wcale nie ma żadnego SYSTEM-u?
Ot po prostu gra na czuja przy użyciu kilku średnich?
Jakich średnich? Wszystko jedno ...
A na jakim TF-ie? Wszystko jedno ... kiedyś było na M5, teraz na S10 .... jak kto woli ....
Owszem, stat jest z 3 ostatnich dni, zysk był dwucyfrowy w związku z czym wygląda tak, a nie inaczej. Możliwe, że to także kwestia wielkości ekranu, ale informatykiem nie jestem więc nie przesądzam.Dostałem prywatną wiadomość od osoby, która zauważyła coś dziwnego jednak nie chcę angażować się w tą całą wymianę zdań. Wiadomość wyglądała w następujący sposób: