VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: VinciPro »

Good Will Hunting Mhm, tylko, że ja przygody z FX nie zacząłem od szkolenia u Zbyszka tylko w styczniu tego roku - kolejny fail, przykro mi. Teraz rozumiesz czemu mówiłem, że łapiesz się coraz mniej przekonujących argumentów? Spójrz kiedy założyłem konto na tym forum, odkryłem je dopiero po 3-4 miesiącach nauki na fx.

A o tym, że zlożyłem papiery, to mówiłem o Dukasie, nie MT4 u Admirala - czytaj dokładniej :idea:

PS.
Konto w Admiralu założyłem gdzieś 8 miesięcy temu, piszę to, żebyś nie musiał już doszukiwać się kolejnej prowokacji itd ;)
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Nie trzyma się to kupy, ale okej. Każdy oceni, czekamy na następne zagrania :wink:
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Proszę Cię bardzo, teraz zgodnie z obietnicą przeproś

Edit: A więc edytujemy posty i czekamy na rozwój sytuacji, tak? Nieładnie :roll:

Pisałeś, czy prowadzę ten dziennik pro bono... Prowadzę go dla siebie, przypominam Ci po raz kolejny, że w tym dziale prowadzi się dzienniki, a nie podaje opisy strategii. Z resztą oboje wiemy, że każdy Twój post w tym dzienniku wynika z urażonej dumy. Zaraz zaprzeczysz, bo co innego masz niby robić? Jednak oboje wiemy jaka jest prawda.

Cóż, mam nadzieję, że masz chociaż odrobinę honoru i zrobisz to co obiecałeś zanim zmieniłeś posta.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Przeproszę. Ale po takim screenie jaki jest w moim załączniku. Po takim na którym wyraźnie widać że to konto real.

Edycja:
Edit: A więc edytujemy posty i czekamy na rozwój sytuacji, tak? Nieładnie
Zaedytowałem bo doszedłem do wniosku, że raczej nie będzie Ci zależeć na przeprosinach.
Ostatnio zmieniony 23 gru 2011, 12:17 przez Good Will Hunting, łącznie zmieniany 2 razy.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

VinciPro pisze: Prowadzę go dla siebie, przypominam Ci po raz kolejny, że w tym dziale prowadzi się dzienniki, a nie podaje opisy strategii.
Vinci i tak KAŻDY wie o co biega :D

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

Good Will Hunting pisze:Mówię o tym ponieważ z pewną nostalgią wspominam czasy kiedy Zbyszek denerwował się że nie uciekałem z pozycji mając na swojej drodze średnie z wyższych TF-ów, których cena ewidentnie nie mogła przebić.
VinciPro pisze:System max znasz bardzo dobrze, wcale nie przeczę, jednakże zwróć uwagę na to, że on również ewoluował i nie będzie wiecznie taki sam, taki, jakiego się uczyłeś.
To mnie trochę zastanawia ...
Skoro najpierw nie można było grać jak na drodze były średnie, a teraz system "ewoluował" i można, to może wcale nie ma żadnego SYSTEM-u?
Ot po prostu gra na czuja przy użyciu kilku średnich?
Jakich średnich? Wszystko jedno ...
A na jakim TF-ie? Wszystko jedno ... kiedyś było na M5, teraz na S10 .... jak kto woli ....

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Pisałeś, czy prowadzę ten dziennik pro bono... Prowadzę go dla siebie, przypominam Ci po raz kolejny, że w tym dziale prowadzi się dzienniki, a nie podaje opisy strategii. Z resztą oboje wiemy, że każdy Twój post w tym dzienniku wynika z urażonej dumy. Zaraz zaprzeczysz, bo co innego masz niby robić? Jednak oboje wiemy jaka jest prawda.
Cieszę się że zacząłeś odpowiadać na moje pytania. Szkoda tylko że części z nich nadal nie rozumiesz. Pozwolisz że Ci przypomnę.
VinciPro pisze:Chciałbym też dodać, że nie prowadzę żadnych szkoleń, moja rola kończy się na byciu tłumaczem między Zicmarem, a anglojęzycznymi klientami, więc wasze wywody są niczym nieuzasadnione.
Rozumiem, że robisz to pro bono? Bo jeśli nie to owszem - prowadzisz szkolenia. Lub inaczej, zarabiasz na szkoleniach.
robisz TO pro bono oznaczało, że jesteś tłumaczem między zbyszkiem a klientami anglojęzycznymi pro bono tj. nieodpłatnie, nie pytałem czy prowadzisz dziennik pro bono

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Dostałem prywatną wiadomość od osoby, która zauważyła coś dziwnego jednak nie chcę angażować się w tą całą wymianę zdań. Wiadomość wyglądała w następujący sposób:
... pisze:Nie żebym chciał osobiście brać udział w dyskusji z VP, ale nie lubię oszustów i krętaczy.

Zwróć proszę uwagę na wielkość zakrytego pola na ostatnim statemencie VP. Dla porównania wrzucam historię jednego ze swoich kont.
http://img815.imageshack.us/img815/5853/ticker2.png

Obrazek wykorzystaj, jeśli chcesz, tylko proszę o nie angażowanie mnie w spór imiennie ;) .

PS. Oczywiście mógł to wszystko poprzesuwać, żeby nie było widać, że ma miliony na koncie... ;)

Pozdrawiam
W załączniku screen owej wiadomości. Nie ma w niej pierwszych słów które są w cytacie ponieważ jej tytuł to "Nie żebym...".

Jej autorowi gratuluję świetnego oka i serdecznie pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

Good Will Hunting pisze:Jej autorowi gratuluję świetnego oka i serdecznie pozdrawiam.
Nie bardzo rozumiem co ten screen ma niby dowodzić?
Zakryte pole jest małe czyli kwota była mała, np jedna cyfra przed przecinkiem i dwie po ... Jak to jest zysk z jednej małej transakcji to chyba nic w tym dziwnego?

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Archanioł pisze:
Good Will Hunting pisze:Mówię o tym ponieważ z pewną nostalgią wspominam czasy kiedy Zbyszek denerwował się że nie uciekałem z pozycji mając na swojej drodze średnie z wyższych TF-ów, których cena ewidentnie nie mogła przebić.
VinciPro pisze:System max znasz bardzo dobrze, wcale nie przeczę, jednakże zwróć uwagę na to, że on również ewoluował i nie będzie wiecznie taki sam, taki, jakiego się uczyłeś.
To mnie trochę zastanawia ...
Skoro najpierw nie można było grać jak na drodze były średnie, a teraz system "ewoluował" i można, to może wcale nie ma żadnego SYSTEM-u?
Ot po prostu gra na czuja przy użyciu kilku średnich?
Jakich średnich? Wszystko jedno ...
A na jakim TF-ie? Wszystko jedno ... kiedyś było na M5, teraz na S10 .... jak kto woli ....
System jest, ale został zedytowany odkąd kurs ukończył GWH. Kwestia średnich z wyższego TF-u to i tak kwestia reakcji na nie. Można nim grać na wszystkich TF-ach, średnie są stałe cały czas.

Dodaję post i oczekuję przeprosin.
Dostałem prywatną wiadomość od osoby, która zauważyła coś dziwnego jednak nie chcę angażować się w tą całą wymianę zdań. Wiadomość wyglądała w następujący sposób:
Owszem, stat jest z 3 ostatnich dni, zysk był dwucyfrowy w związku z czym wygląda tak, a nie inaczej. Możliwe, że to także kwestia wielkości ekranu, ale informatykiem nie jestem więc nie przesądzam.

Kończymy temat, Ty przepraszasz, ja dodaję screena i koniec tematu.

ODPOWIEDZ