Nie wiem jaki jest sens przyciąganie ludzi, którzy forex to widzieli tylko w telewizorze lub w opowieściach znajomych
 Nie wiem jaki jest sens przyciąganie ludzi, którzy forex to widzieli tylko w telewizorze lub w opowieściach znajomych  . Szczególnie gdy nie są MM i powinno zależeć im na doświadczonym - wykazującym zyski kliencie.
. Szczególnie gdy nie są MM i powinno zależeć im na doświadczonym - wykazującym zyski kliencie.Człowiek by chciał w końcu kapitał trzymać w Polsce - nie męczyć się z zabezpieczeniem kursu PLN i nie ponosić kosztów przewalutowania, plus wystawienie PITu pod koniec roku to super sprawa.
A wyszło miernie i dziwnie. Zamiast lekkiej platformy do składania zleceń, plus klient webowy i mobilny na smartfony a do tego co najważniejsze wystawienie API, żeby z czasem można było podpiąć platformy firm trzecich, dostaliśmy PT, w którym na dodatek jest wyłączony autotrading bo jest zabugowany.
I wyszło na to że w sumie to Alior Trader to do niczego się nie nadaje. Ja osobiście protestowałem ich usługę dwa miechy i na chwile obecną za żadne skarby większej kasy bym do nich nie przenosił.
PS. na forexie się nie inwestuje na forexie się spekuluje