AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

czy ktokolwiek probowal juz reklamowac stratna pozycje z winy aliora? jesli je uwzgledniaja, to mozna wybaczyc im drobne problemy przy starcie.
Tak, wszystkie reklamacje nie z winy klienta były pozytywnie rozpatrzone pozytywnie.
banderas81 pisze:to mozna wybaczyc im drobne problemy przy starcie
Ważne aby sukcesywnie krok po kroku się rozwijali i naprwawiali niedoróbki...
Jak będą takim Polskim Barclays Bankiem..to wreszcie po 22 latach transformacji będziemy mieli normalność...
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
tarfue
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tarfue »

Ja osobiście pomijam fakt awarii jakich doświadczają - od tego jest dział reklamacji
Tak, wszystkie reklamacje nie z winy klienta były pozytywnie rozpatrzone pozytywnie.
Miło się widzi takie wypowiedzi chyba tak to powinno wyglądać.
Straty jakie ponieśli z tytułu awarii powinny ich zmobilizować do szybszego działania i zabezpieczenia się przed tego typu zdarzeniami w przyszłości.
Irytuje mnie tylko żółwie tempo prac związanych z udostępnieniem AT2 w którym wiele powinno być poprawione no i przedewszystkim wyczekiwany automatyczny handel.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Irytuje mnie tylko żółwie tempo prac związanych z udostępnieniem AT2 w którym wiele powinno być poprawione
Oby tak było...,niestety boję się że problem nie leży nawet po stronie pro tradera czy wersji AT2 ,rozmawiałem przez koleżankę z inwestorem z UK i z tego co zrozumiałem coś jest u Aliora nie tak.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
tarfue
Gaduła
Gaduła

Nie ważne gdzie leżą problemy ważne kto za nie płaci
w tym przypadku za powstałą awarie płaci Bank.
Ja natomiast oczekuję poprawy niedociągnięć zgłoszonych
w at1 bo za te niedociągnięcia płace ja. Oczywiście najlepiej jak by ich wogóle nie było

Awatar użytkownika
basketmat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: basketmat »

Mogliby Panowie z Aliora powiedzieć czemu kształty które rysuję powracają do kolorów podstawowych, podczas gdy włączam od nowa platformę? :569:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
tarfue
Gaduła
Gaduła

A w ogóle chodzi ci to jak wyrysujesz te kształty bo
u mnie po wyrysowaniu kilkunastu figur na wykresie
i kilku wskaźnikach platforma w ogóle nie nadaje
się do pracy
( i3 4gb ram 1 gb w karcie graficznej czysty system )

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

zbojkotujcie ten bubel to może wezmą się do roboty, bo póki co to grochem o ścianę
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Awatar użytkownika
Jarpen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jarpen »

Mi na GBP/USD platforma stopa nie widziala... szybko zamknalem recznie i strate 11 pipsow oddali.
Success lies on the far side of failure

xxxArtur
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: xxxArtur »

Witam,

Testuje AliorTrader i mam w związku z tym pytanie do userów albo do kogoś z Aliora.
Jeżeli na demo rozpoczynam grę z 100 tyś PLN to otwierając pozycje USDCAD przy locie 1,0 kupuje 100 000 jednostek wychodzi mi depozyt wniesiony 2 900 PLN to czy musze mieć aż tak duży depozyt początkowy żeby otworzyć taka pozycje ? Czy będę mógł taką transakcje przeprowadzić z rachunkiem np 1 tyś PLN ?

pzdr.

banderas81
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: banderas81 »

jesli na koncie live jest takie samo lewarowanie jak na demie, to tak, musisz miec 2900zl zeby otworzyc 1 lot. ale nawet gdybys mial dzwignie dzieki ktorej otworzyl bys lota majac tysiac zlotych na koncie, nie pobawil bys sie zbyt dlugo. 10p ruch i albo masz +/- 350zl wiecej albo mniej. ja musze miec 4 400zł zeby otworzyc 1 lot. standardowa dzwignia.

ODPOWIEDZ