Minak .. Proszę Ciebie .. poćwicz na demo z 1-2 lata i potem zabieraj głos..,my poważnymi sprawami się zajmujemy..
MarioDM pisze:Indywidualny_inwestor napisał:
Taki offtop w temacie brokera... Istenieje PW!
Przerazozny jestem jak czytam o zrwanych połączeniach, braku mozliwosci edycji zlecenia, poślizgach, awariach czy niegwarantowanym SL.
Gorszy ECN niz MM potrafią tylko zaoferowac w Polsce.
Ano właśnie. Początkowo sledziłem z zainteresowaniem ten temat. To, że na poczatku coś nie działa to ...
cóż, początki są zawsze trudne więc OK. Ale to trwa już kilka miesięcy i mam wrażenie, że jest coraz gorzej.
Mam konto bankowe w Aliorze wiec dobrze wiem jaki mają kiepski system, ale ten forexowy knot przebił
wszystko. Początkowo miałem załozyć rachunek w Aliorze jak się trochę ogarną, ale teraz jakoś straciłem
na to ochotę.
stu: Zacytuj zaznaczone [Zgłoś ten post do moderatora]
Indywidualny_inwestor napisał:
Przerazozny jestem jak czytam o zrwanych połączeniach, braku mozliwosci edycji zlecenia, poślizgach, awariach czy niegwarantowanym SL
Nikt z brokerów na świecie którzy oferują ECN nie zagwarantuje Ci SL, plus poślizgi występują też wszędzie, ale ich ilość i skala właśnie jest wykładnikiem jakości usługi.
Ja Proszę Kolegów w tej dyskusji o jedno...,aby nie okazało się że najlepsze banki w Polce to takie które przez 22 lata nic kompletnie nie robiły , Prezesi kasują po parę milionów miesięcznie..., i strzygą jednych frajerów na depozytach ... dając im 4 % ,oraz strzygąc drugich frajerów którym udzielają kredytów np. na 22-24%...
Alior Bank próbuje jakoś ten anty debilizm wprowadzić....
Proponuję mniej złośliwości,skupmy się na tym aby im pomóc i doradzić jak problemy rozwiązać...
Ja widzę EWIDENTNĄ zmianę dzięki Alior Bankowi,jadąc do centrali jakiegokolwiek banku w Poslce przestają nas traktować jak debili.../// doceńcie to..///.
Pozdrawiam.