wszystko fajnie tylko czemu te demo nie chce u mnie chodzić
założyłem konto raz jeszcze i dalej ten sam błąd przy logowaniu
System.Net.WebException: Unable to connect to the remote server ---> System.Net.Sockets.SocketException: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia 208.89.233.27:443
at System.Net.Sockets.Socket.DoConnect(EndPoint endPointSnapshot, SocketAddress socketAddress)
at System.Net.Sockets.Socket.InternalConnect(EndPoint remoteEP)
at System.Net.ServicePoint.ConnectSocketInternal(Boolean connectFailure, Socket s4, Socket s6, Socket& socket, IPAddress& address, ConnectSocketState state, IAsyncResult asyncResult, Int32 timeout, Exception& exception)
--- End of inner exception stack trace ---
at System.Net.HttpWebRequest.GetRequestStream(TransportContext& context)
at System.Net.HttpWebRequest.GetRequestStream()
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Invoke(String methodName, Object[] parameters)
at Utilities.AuthenticationBinding.Login(loginRequest loginRequest)
at Utilities.RetailWrapper.wLogin(loginRequest t_loginRequest, loginResponse& result)
at Processing.Connection.MakeLoginToMarginRequest(Object args)
BlackHorse FX - ECN/ STP/Currenex
U mnie chodzi idealnie...wszystko fajnie tylko czemu te demo nie chce u mnie chodzić
Może połączenie z internetem?
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawiazz pisze:U mnie chodzi idealnie...wszystko fajnie tylko czemu te demo nie chce u mnie chodzić
Może połączenie z internetem?
Pozdrawiam.
czyli połączenie wychodzące ode mnie jest tylko cos dalej jest nie halo i nie można go nawiązać
Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.
Zainstaluj to:pawel2907 pisze: System.Net.WebException: Unable to connect to the remote server --->
http://www.microsoft.com/download/en/co ... px?id=5790
Krzysiek
Z jakiego systemu korzystasz?pawel2907 pisze:wszystko fajnie tylko czemu te demo nie chce u mnie chodzić
założyłem konto raz jeszcze i dalej ten sam błąd przy logowaniu
System.Net.WebException: Unable to connect to the remote server ---> System.Net.Sockets.SocketException: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia 208.89.233.27:443
at System.Net.Sockets.Socket.DoConnect(EndPoint endPointSnapshot, SocketAddress socketAddress)
at System.Net.Sockets.Socket.InternalConnect(EndPoint remoteEP)
at System.Net.ServicePoint.ConnectSocketInternal(Boolean connectFailure, Socket s4, Socket s6, Socket& socket, IPAddress& address, ConnectSocketState state, IAsyncResult asyncResult, Int32 timeout, Exception& exception)
--- End of inner exception stack trace ---
at System.Net.HttpWebRequest.GetRequestStream(TransportContext& context)
at System.Net.HttpWebRequest.GetRequestStream()
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Invoke(String methodName, Object[] parameters)
at Utilities.AuthenticationBinding.Login(loginRequest loginRequest)
at Utilities.RetailWrapper.wLogin(loginRequest t_loginRequest, loginResponse& result)
at Processing.Connection.MakeLoginToMarginRequest(Object args)
Przesyłam do informatyka może coś zaradzi.
Spróbuj jeszcze antywirusy i obronne wyłączyć.
Kovis na demo jakieś cuda zaczęły się dziać... o godz 23 ,15..
mianowicie składam zlecenie market potwierdzam ok. 1 sekundy to zlecenie jest w zleceniach i znika nie ma ani w zleceniach ani w pozycjach,natomiast z wykresu z limitem wchodziło bez problemu.
Zobaczcie czy na realu też takie rzeczy się dzieją?.
Pozdrawiam.
Dodano po 2 minutach:
PS teraz po 5 minutach mi wskoczyły w pozycjach lecz nie mogę ich zamknąć,natomiast te z limitem wchodzą płynnie i bez problemu można je zamknąć.
Dodano po 20 minutach:
PS po wyłączeniu i ponownym włączeniu kompa wszystko chodzi idealnie..
mianowicie składam zlecenie market potwierdzam ok. 1 sekundy to zlecenie jest w zleceniach i znika nie ma ani w zleceniach ani w pozycjach,natomiast z wykresu z limitem wchodziło bez problemu.
Zobaczcie czy na realu też takie rzeczy się dzieją?.
Pozdrawiam.
Dodano po 2 minutach:
PS teraz po 5 minutach mi wskoczyły w pozycjach lecz nie mogę ich zamknąć,natomiast te z limitem wchodzą płynnie i bez problemu można je zamknąć.
Dodano po 20 minutach:
PS po wyłączeniu i ponownym włączeniu kompa wszystko chodzi idealnie..
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
Jeszcze raz napisze bo to bardzo ważne,
Proszę zakładać real i obserwować realne kwotowania i płynność (nie trzeba wpłacać $),a demo traktować jako naukę platformy - wyłącznie naukę platformy.
Demo nie ma tylu dostawców i jest na jednym serwerze -daje inne ceny i inne wielkości zleceń (tak jak by był jeden dostawca).
Przy okazji, dziękuje za maile i spotkania w naszym biurze, dzięki wam budujemy jeszcze lepsze warunki do handlu dla wszystkich.
Mamy obecnie 100% zadowolonych Klientów z realnego rachunku, przy kilkudziesięciu założonych. Każdy potwierdza najważniejsze dla mnie zalety Currenex - ECN, oto kilka zdań z maili tego tygodnia :
1 "niewiarygodna szybkość realizacji zleceń."
2 "o to chodziło - nikt nie decyduje za mnie kiedy mam zamknąć i otworzyć zlecenie, żadnych rekwotowań - na to czekałem..."
3 "ujemne spready na oczekujących? nic nie zmieniajcie - rewelacja."
4 Dostałem gbp.jpy na spreadzie 2pipsy i mój system zaczął zarabiać, a chciałem go zmienić bo kręcił się koło zera.
Proszę zakładać real i obserwować realne kwotowania i płynność (nie trzeba wpłacać $),a demo traktować jako naukę platformy - wyłącznie naukę platformy.
Demo nie ma tylu dostawców i jest na jednym serwerze -daje inne ceny i inne wielkości zleceń (tak jak by był jeden dostawca).
Przy okazji, dziękuje za maile i spotkania w naszym biurze, dzięki wam budujemy jeszcze lepsze warunki do handlu dla wszystkich.
Mamy obecnie 100% zadowolonych Klientów z realnego rachunku, przy kilkudziesięciu założonych. Każdy potwierdza najważniejsze dla mnie zalety Currenex - ECN, oto kilka zdań z maili tego tygodnia :
1 "niewiarygodna szybkość realizacji zleceń."
2 "o to chodziło - nikt nie decyduje za mnie kiedy mam zamknąć i otworzyć zlecenie, żadnych rekwotowań - na to czekałem..."
3 "ujemne spready na oczekujących? nic nie zmieniajcie - rewelacja."
4 Dostałem gbp.jpy na spreadzie 2pipsy i mój system zaczął zarabiać, a chciałem go zmienić bo kręcił się koło zera.
wieraj pisze:Witam.
Mam pytanko.
Czy można stosować wskaźniki i systemy z MT4.

Pytanie - czy udostępniacie fixa i gdzie jest dokumentacja do niego żeby można było handlować na czymś więcej niż na vikingu.
Rozumiem że jest opcja założenia konta real bez potrzeby wpłacania kasy żeby można było podglądać spread