SL3TP10

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Podwarzam twoja wiarygodność ponieważ od początku postu pokazujesz tylko umiejętności ale obsługi painta ;) nawet nie poświęcając się swojemu systemowi aby chodź przez chwilke grać według jego założeń :) ogólnie to jestem w szoku ze otrzymujesz maile z pytaniami o system:)

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sl3tp10 »

Ink.

A więc proszę Cię abyś odpuścił, bo na prawdę w tym momencie nie mam możliwości udostępnienia wykresów takich jakich oczekujesz, więc swoimi postami nic nie zmienisz. Co najwyżej mogę zacząć po prostu je ignorować, a tego na pewno nie chcesz bo przecież obojętność jest gorsza niż niechęć. Ponawiam propozycję - jeżeli masz jakieś konkretne pytania, zapraszam do kontaktu mailowego lub na czata na Skype. Być może indywidualna rozmowa rozwieje niektóre Twoje wątpliwości.
Tak jak pisałem - w przyszłości być może zdecyduje się na zaprezentowanie możliwości bota działającego w oparciu o moje zasady jednak wtedy zmienię znacznie warunki prowadzenia konsultacji o czym oczywiście poinformuje z odpowiednim wyprzedzeniem.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru ;)
Treści publikowane przeze mnie nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów (Dz. U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Widzę że robi się śmietnik, trzeba będzie chyba zrobić w wątku przerwę...

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Przydało by sie :)

A sl3tp10 jesteś wstanie zrobić to czego oczekuje ;) wstawiałeś raporcik z zajętych pozycji wcześniej, możesz zrobić to jeszcze raz i już, tylko nie z zyskiem 0,5$ :), możesz mnie zignorować, mnie akurat to nie obejdzie w ogole :)a dociekam aby tacy ludzie co właśnie wysyłają tobie maile zastanowili sie troszkę, a i oczywiście "karmienie trola" jak to nazwali sprawia mi przyjemność i jest tzw "zestawem do zabicia czasu" :)

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Witam,
Przed paroma minutami włączyłem platformę transakcyjną żeby zobaczyć co ciekawego słychać na rynku i trafiłem na ciekawy trend na M1. Dodam, że sytuacja nie była zbyt pewna ze względu na wyższe TF. Wszystkie trzy pozycje były zawarte zgodnie z zasadami wejścia jakie stosuję. PIerwszą pozycję zamknąłem ręcznie poprzez przesunięcie linii SL na poziom zysku 4 pipsy. (Dodam iż wg jednej z zasad zamykania pozycji, któą opisuję na moich konsultacjach, można było ją trzymać aż do poziomu zysku 8 pipsów, jednak ja zrezygnowałem ze stosowania tej zasady, gdyż tak jak pisałem skupiam się na szybkich 4-5 pipsowych wejściach). Druga pozycja została niestety zmarnowana ponieważ ręcznie zawęziłem SL do około 2 pipsy. Proszę zwrócić uwagę, że gdyby pozostał tam automatyczny SL 3 pipsy pozycja nie zamknęłaby się na SL i niepotrzebne byłoby już kolejne wejście. Trzecie wejście zostało zrealizowane po potwierdzeniu sygnału z drugiej pozycji. Wyjścia z 3 pozycji dokonałem ręcznie po przekroczeniu 5 pipsów zysku . Szczęśliwie zdarzyłem to zrobić przed chwilową anomalią jaka dokonała się parę sekund później, co widoczne jest na wykresach.

Czas na wykresach to GMT

Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Treści publikowane przeze mnie nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów (Dz. U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

No proszę a jedna można :p to teraz mi powiedz dlaczego przez 20 stron wątku pisałeś że nie da rady coś takiego zrobić? ;p

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Dodam, iż od momentu ostatniej pozycji do chwili obecnej tj 11:20 naszego czasu nie było żadnych kolejnych sygnałów do wejścia. Uciekam do swoich spraw i wyłączam platformę. ;)

Dodano po 47 sekundach:

Ink. Pisałem, ze obecnie mam na to bardzo mało czasu. Dziś tak mi się trafiło że złapałem dobry trend akuratnie jak włączyłem kompa.
Wiele pozycji testuje obecnie pod kątem programowani bota więc często mam na wykresach straszny bałagan.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

To skoro nie masz czasu to jak znajdziesz zcas na szkolenia, odpisywanie na maile kursantą itp ? ;p

raf1124
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: raf1124 »

pokaż screen z historii rachunku to na pewno dużo chętnych złapiesz ;-)

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Raf nie można pokazać historii nie grając.Nie bądź upierdliwy.

Prawda jest taka...jak ktoś jest dobrym traderem,to traduje...jeżeli dorobi sie już wystarczająco to czasami nachodzi go taka myśl żeby się wiedzą podzielić-ale to odpada.
Może być też opcja że trading go znudził,i uznał że szkolenia są dla niego,jednak z tego co zrozumiałem,aż tak długo w tym nie siedzi żeby go to znudziło-więc to nie to.
Może być też opcja,że ma dobry system,ale nie daje rady z dyscypliną-ale nic o tym nie wspomniał,więc raczej to nie to.
Hmm jest jeszcze opcja,chyba ostatnia...że odkrył gdzie tak naprawdę jest ukryty Św.Graal,i w ten sposób chce sobie uzbierać kapitał.

Ink a co do pytania,sam sobie odpowiedź.
Który dobry trader,którego pasją jest fx,stawia na szkolenia,a fx odsuwa na ostatni plan?

Ja powiem tak,wiedzę to tradowania pewnie i ma,mało kto jej nie ma po kilku latach bycia na forum,patrzenia w wykresy,itd....ale czy tą wiedzę potrafimy przelać na wykres?na live a nie na historię? to już inna bajka.

Zauważyłem też że są 2 takie standardowe podziały szkolących:
- pierwsi dzielą się wiedzą,za darmo,chcą pomóc innym,bo i tak na tym nic nie stracą.Po czym pytań jest tak wiele,prośby o prywatną naukę itd,że decydują się na szkolenia.
-drudzy ukrywają wszystko,motto :"Zapłać i sprawdź".

Bardzo często cena jest podobna...kto wybierze drugich? ktoś kto ma sporo kasy i chce sprawdzić czy to oszust i ostrzec innych.Kto jeszcze? może ktoś kto liczy że tam dostanie jakiegoś pięknego graala,po którym będzie lapał każdy lepszy trejd.

Kto oferuje szkolenie,ukrywając swoje umiejętności?

ODPOWIEDZ