Witam,
muszę podziękować za reaktywowanie mojego tematu po świątecznej przerwie, niezwykle błyskotliwym postem użytkownika
Cesarz.
Oczywiście dwa powyższe posty zostaną zgłoszone do moderacji z prośbą o usunięcie gdyż nie chce mieć tu śmietnika.
Jeszcze przez jakiś czas nie będę umieszczał na blogu analiz dziennych gdyż aktualnie mam na to ciągle zbyt mało czasu gdyż coraz więcej poświęcam go na pracę nad automatyzacją systemu.
Na blogu umieściłem screeny przedstawiające działanie pierwszego modułu automatycznego systemu transakcyjnego, nad którym pracuję wraz z programistą.
Ta część programu analizuję wykres M1 w poszukiwaniu obszarów dobrych do zajmowania pozycji z poziomu S10. Wszystkie wykresy zostały wygenerowane przez automat i przedstawiają one zaznaczone wspomniane obszary.
Przypominam jednocześnie, że automat nie wchodzi w zakres pakietu oferowanych przeze mnie konsultacji.
Jednocześnie informuję, że od dnia dzisiejszego zmieniam warunki realizacji konsultacji. Po więcej informacji proszę zgłaszać się na mojego maila (
sl3tp10@gmail.com). Na starych warunkach konsultację odbędą tylko osoby, które już się do mnie zgłosiły i okazały mi zaufanie poprzez realizację części umówionych warunków.
Pozdrawiam
Treści publikowane przeze mnie nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów (Dz. U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).