SL3TP10

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sl3tp10 »

Panowie, proszę, nie róbcie mi tu śmietnika poprzez urządzanie sobie pogaduszek na tematy dowolne ;)

Informuje, że na blogu umieściłem screen z pozostałymi pozycjami z dnia dzisiejszego. Te trzy screeny z bloga przedstawiają wszystkie pozycje zgodne z zasadami od godziny 6:00 czasu Polskiego do 17:00.

Pozdrawiam
Treści publikowane przeze mnie nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów (Dz. U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

na prośbę autora, wątek został posprzątany z ostatnich offtopów.

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Witam,

Chciałbym poinformować, iż na blogu umieściłem screeny przedstawiające sytuację wczorajszego dnia i dzisiejszy poranek.

Pozdrawiam
Treści publikowane przeze mnie nie stanowią "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów (Dz. U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Witam,

umieściłem na blogu screeny prezentujące analizę dzisiejszego dnia.

Chciałbym poinformować wszystkich, którzy odwiedzają mojego bloga, że w najbliższym czasie nowe analizy być może będą publikowane z opóźnieniami lub z przerwami gdyż mam teraz dużo pracy nad programowaniem bota i ciężko mi znaleźć czas na analizę bieżącej sytuacji.

Pozdrawiam

Dodano po 23 godzinach 13 minutach:

Witam,

umieściłem na blogu analizę dzisiejszego dnia.

Chciałbym w tym miejscu podziękować ludzi którzy śledzą moje wpisy na blogu, a także tym którzy piszą do mnie maile z pytaniami.

Dodano po 20 godzinach 24 minutach:

Witam,

jak zwykle na blogu umieściłem screeny przedstawiające dzisiejszy dzień

Pozdawiam

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

Niejako na przekór tym, którzy od razu obrzucili sl3tp10 błotem, umówiłem się na konsultacje na indywidualnych warunkach. Ponieważ mam już tam jakieś doświadczenie z FX wystarczyła mi 2-godzinna rozmowa przez skype, aby poznać zasady wejść.
Nie będę wnikał w szczegóły, ale napiszę tylko tyle, że z całą pewnością sl3tp10 nie jest oszustem.
W miejscach, które pokazuje na wykresach rzeczywiście występowały sygnały zgodne z zasadami, które podaje. Nie sprawdzałem wszystkich wykresów, ale na tych które sprawdzałem rzeczywiście sygnały występowały.

Ile z nich jest fałszywych, jaki jest potencjalny zakres ruchu, jaki niezbędny SL, to już oczywiście trzeba samemu przeanalizować na wykresie.

sl3tp10 nie ukrywa tego, że jest nastawiony na łapanie po kilka pipsów z trejdu, więc każdy musi sam ocenić czy taki styl gry i tak niski TF mu odpowiada ...

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Witam,
na blogu umieściłem wykresy przedstawiające dzisiejszy, niestety niezbyt pomyślny dzień

Pozdrawiam

Dodano po 23 godzinach 25 minutach:

Dobry wieczór,

zaktualizowałem bloga o screeny z dzisiejszego dnia

Z poważaniem

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Witam,

chciałbym poinformować, że przez okres "okołoświąteczny" nie będę umieszczał na blogu żadnych aktualizacji, gdyż mam teraz bardzo mało czasu na analizowanie wykresów . Zachęcam jednak, szczególnie ludzi, którzy już zainteresowali się promowanymi przeze mnie zasadami do zapoznania się z już umieszczonymi tam wykresami. Przypominam adres bloga SL3-TP10.BLOGSPOT.COM.

Chciałbym jeszcze raz podziękować za ciągłe zainteresowanie moim blogiem poświadczone przez codziennie rosnące statystyki oglądalności.

Życzę wszystkim spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Tym, którzy Świąt nie obchodzą także życzę wszystkiego dobrego.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Witam,
muszę podziękować za reaktywowanie mojego tematu po świątecznej przerwie, niezwykle błyskotliwym postem użytkownika Cesarz.
Oczywiście dwa powyższe posty zostaną zgłoszone do moderacji z prośbą o usunięcie gdyż nie chce mieć tu śmietnika.

Jeszcze przez jakiś czas nie będę umieszczał na blogu analiz dziennych gdyż aktualnie mam na to ciągle zbyt mało czasu gdyż coraz więcej poświęcam go na pracę nad automatyzacją systemu.

Na blogu umieściłem screeny przedstawiające działanie pierwszego modułu automatycznego systemu transakcyjnego, nad którym pracuję wraz z programistą.
Ta część programu analizuję wykres M1 w poszukiwaniu obszarów dobrych do zajmowania pozycji z poziomu S10. Wszystkie wykresy zostały wygenerowane przez automat i przedstawiają one zaznaczone wspomniane obszary.

Przypominam jednocześnie, że automat nie wchodzi w zakres pakietu oferowanych przeze mnie konsultacji. Jednocześnie informuję, że od dnia dzisiejszego zmieniam warunki realizacji konsultacji. Po więcej informacji proszę zgłaszać się na mojego maila (sl3tp10@gmail.com). Na starych warunkach konsultację odbędą tylko osoby, które już się do mnie zgłosiły i okazały mi zaufanie poprzez realizację części umówionych warunków.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Witam,
na swoim blogu umieściłem screeny prezentujące zachowanie się wersji beta bota, nad którym współpracuję od jakiegoś czasu z programistą, na przykładzie dzisiejszego dnia na EUR/USD

Zaznaczam, że nie jest to wersja finalna i nie korzysta on jeszcze z SL 3 pipsy gdyż zaprogramowanie zachowania się bota w tak ciasnych pozycjach wymaga trochę więcej zachodu. Niemniej jednak wszystkie pozycje które prezentuja dzisiejsze screeny oparte są na nieco zmodyfikowanych pod kątem automatu zasadach, które od początku prezentuję na konsultacjach.

Z uwagi na ciekawe zachowanie bota w takiej wersji nie wykluczam możliwości rozszerzenia SL i targetowania na nieco większe poziomy potencjalnego zysku z transakcji.

Pozdrawiam i zapraszam na bloga (sl3-tp10.blogspot.com)

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Witam,

ponownie umieściłem na blogu screeny z 3 stycznia ale tym razem przedstawiające działanie systemu z zaimplementowaną prostą strategią ochrony otwartych pozycji.

Zachęcam do porównania ze screenami które umieściłem ostatnio.
Prace nad systemem ostatnio posuwają się niestety bardzo powoli z powodu dużej liczby obowiązków które mam na głowie poza tym. Przewiduję, że do końca przyszłego tygodnia nie będę w stanie pokazać czegoś nowego.

Dodam iż ta strategia pracuje już przy SL 4 pipsy.

Pozdrawiam

Dodano po 3 godzinach 25 minutach:

Informuje, że na blogu umieściłem dziś również screeny z dzisiejszego dnia na EUR/USD.

Strategia zachowuje się bardzo obiecująco. Konieczne jest wyeliminowanie jeszcze kilku problemów. Po analizie zachowania się tego bota widzę, że parę z tych pozycji zamkniętych na SL nie powinno w ogóle być otwartych. Wynika to ze zbyt dużej czułości bota na pojawiające się sygnały. Pomimo to dziennie jest na plusie i to na bardzo miłym plusie gdyż tak jak pisałem moim celem jest stabilne 10 pipsów na dzień.

ODPOWIEDZ