sl3tp10 unika live tradingu jak ognia ,bo pewnie dokonałby takiego wyczynu jak Seba U.By_żyło_się_lepiej pisze:Unikaj FX jak ...sl3tp10 pisze:unikania![]()

dzięki RAY of Sunshine skoro jednak jest taki dział to czemu ten temat sie tam nie znajduje?

Niestety dziś i właściwie wczoraj nie miałem możliwości sprawdzenia sytuacji na rynku więc nie wiem czy były jakieś możliwości wejścia LONG czy nie. Tak się złożyło, ze większość z pozycji które prezentowałem było shortami.Microbi pisze:a możesz dać inny kolor tych strzałek, co by tak urozmaicić ..... bo cały czas to samo.....
sl3tp10 kiedy w końcu zademonstrujesz live trading?sl3tp10 pisze:Niestety dziś i właściwie wczoraj nie miałem możliwości sprawdzenia sytuacji na rynku więc nie wiem czy były jakieś możliwości wejścia LONG czy nie. Tak się złożyło, ze większość z pozycji które prezentowałem było shortami.Microbi pisze:a możesz dać inny kolor tych strzałek, co by tak urozmaicić ..... bo cały czas to samo.....
Czy wejścia są na zamknięciu świeczek które zaznaczasz?sl3tp10 pisze:Witam,
chciałbym poinformować, że umieściłem na blogu krótki tekst na temat konsolidacji, a także parę wykresów ze strzałkami, które tak lubicie, prezentujące dzisiejszy dzień na EUR/USD.
Zapraszam na: SL3-TP10.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Nie. Wejścia są zaznaczone w ten sposób tylko orientacyjnie na M1 ponieważ sygnał do wejścia pojawia się na wykresie 10 sekundowym. W jednym z poprzednich postów na blogu przedstawiłem wykres M1 z wejściami zaznaczonymi w ten sposób, a także dodałem do tego wykresy sekundowe z zaznaczonymi dokładnie miejscami wejść. Odsyłam Pana do mojego bloga i lektury wcześniejszych postów.jhgf pisze:Czy wejścia są na zamknięciu świeczek które zaznaczasz?
Póki co to forum jest otwarte dla wszystkich i jeżeli temat jest zgodny z regulaminem to nie widzę powodów żeby miał trafiać do kosza. Sugerowałbym jednak któremuś z szanownych moderatorów zająć się oczyszczaniem tematów z off-topu, chyba że tu ogólnie tolerowane jest wyszydzanie użytkowników i głównie na tym z tego co widzę niektórzy ludzie nabijają sobie po 2000 postów.Shadi pisze:jest postęp ... potrafimy używać spraya już nawet.
dziwi mnie ten temat tu jeszcze. Lepsze wstawki leciały do kosza