SL3TP10

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
mistic
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mistic »

By_żyło_się_lepiej pisze:
sl3tp10 pisze:unikania
Unikaj FX jak ... :mrgreen:
sl3tp10 unika live tradingu jak ognia ,bo pewnie dokonałby takiego wyczynu jak Seba U. :lol:

dzięki RAY of Sunshine skoro jednak jest taki dział to czemu ten temat sie tam nie znajduje? :lol:

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

mistic pisze:sl3tp10 unika live tradingu jak ognia ,bo pewnie dokonałby takiego wyczynu jak Seba U.
Seby nikt nie przebije, qwa wieloletni inwestor bez Sl-a :D

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

no, on ma mentalnego :-) ale odchodzi od kompa :D

mistic
Stały bywalec
Stały bywalec

Mr.T pisze:
mistic pisze:sl3tp10 unika live tradingu jak ognia ,bo pewnie dokonałby takiego wyczynu jak Seba U.
Seby nikt nie przebije, qwa wieloletni inwestor bez Sl-a :D
możliwe że sl3tp10 był na szkoleniu u Seby U :lol:

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sl3tp10 »

Microbi pisze:a możesz dać inny kolor tych strzałek, co by tak urozmaicić ..... bo cały czas to samo.....
Niestety dziś i właściwie wczoraj nie miałem możliwości sprawdzenia sytuacji na rynku więc nie wiem czy były jakieś możliwości wejścia LONG czy nie. Tak się złożyło, ze większość z pozycji które prezentowałem było shortami.

mistic
Stały bywalec
Stały bywalec

sl3tp10 pisze:
Microbi pisze:a możesz dać inny kolor tych strzałek, co by tak urozmaicić ..... bo cały czas to samo.....
Niestety dziś i właściwie wczoraj nie miałem możliwości sprawdzenia sytuacji na rynku więc nie wiem czy były jakieś możliwości wejścia LONG czy nie. Tak się złożyło, ze większość z pozycji które prezentowałem było shortami.
sl3tp10 kiedy w końcu zademonstrujesz live trading?

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Witam,
chciałbym poinformować, że umieściłem na blogu krótki tekst na temat konsolidacji, a także parę wykresów ze strzałkami, które tak lubicie, prezentujące dzisiejszy dzień na EUR/USD.

Zapraszam na: SL3-TP10.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam

jhgf
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: jhgf »

sl3tp10 pisze:Witam,
chciałbym poinformować, że umieściłem na blogu krótki tekst na temat konsolidacji, a także parę wykresów ze strzałkami, które tak lubicie, prezentujące dzisiejszy dzień na EUR/USD.

Zapraszam na: SL3-TP10.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam
Czy wejścia są na zamknięciu świeczek które zaznaczasz?

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

jhgf pisze:Czy wejścia są na zamknięciu świeczek które zaznaczasz?
Nie. Wejścia są zaznaczone w ten sposób tylko orientacyjnie na M1 ponieważ sygnał do wejścia pojawia się na wykresie 10 sekundowym. W jednym z poprzednich postów na blogu przedstawiłem wykres M1 z wejściami zaznaczonymi w ten sposób, a także dodałem do tego wykresy sekundowe z zaznaczonymi dokładnie miejscami wejść. Odsyłam Pana do mojego bloga i lektury wcześniejszych postów.

Pozdrawiam

Dodano po 3 minutach:
Shadi pisze:jest postęp ... potrafimy używać spraya już nawet.
dziwi mnie ten temat tu jeszcze. Lepsze wstawki leciały do kosza
Póki co to forum jest otwarte dla wszystkich i jeżeli temat jest zgodny z regulaminem to nie widzę powodów żeby miał trafiać do kosza. Sugerowałbym jednak któremuś z szanownych moderatorów zająć się oczyszczaniem tematów z off-topu, chyba że tu ogólnie tolerowane jest wyszydzanie użytkowników i głównie na tym z tego co widzę niektórzy ludzie nabijają sobie po 2000 postów.
Ostatnio zmieniony 24 lis 2011, 20:31 przez sl3tp10, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Temat ten zamieściłem na forum po to żeby dotrzeć do ludzi zainteresowanych głębszym poznaniem mechaniki rynku i ewentualnym wykorzystaniem tego do skalpingu. Na prawdę nie musze niczego udowadniać takim ludziom jak Ty Shadi bo po prostu nie czuje takiej potrzeby. Zainteresowani mogą napisać do mnie na maila i uwierz mi, ze otrzymają więcej informacji na temat ewentualnej treści konsultacji i metodologii.
Uważam, że nie powinieneś nikogo bezpodstawnie nazywać "pajacem" i "oszustem" bo czasem możesz się na tym w życiu przejechać. No chyba że tylko w internecie jesteś takim kozakiem i lubisz się "publicznie" z kogoś pośmiać? Proszę więc abyś przestał pisać takie bezsensowne posty w tym temacie. Informuje Cię także, że oba ostatnie Twoje posty zgłosiłem do moderacji.

Z poważaniem

Dodano po 3 minutach:

Jednocześnie chciałbym podziękować za ciągle rosnącą liczbę odwiedzin na blogu. Zachęcam także do zadawania mi jakichkolwiek pytań na maila. W wielu przypadkach będę w stanie nieco przybliżyć moje spojrzenie na rynek rozszerzyć tematykę poruszaną na blogu. Jeżeli ktokolwiek miałby problem z językiem angielskim to także proszę o informację gdyż w takim wypadku mogę zacząć zamieszczać posty także po polsku.

ODPOWIEDZ