BlackHorse FX - ECN/ STP/Currenex

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Powiem tyle .....
Cytat:

BMFN and its products and services offered on the site www.bmfn.com are NOT registered or regulated by any U.S., Canadian or Australian regulator, including FINRA, SEC, FSC, NFA, CFTC or ASIC.

BMFN jest regulowany obecnie .... w Rosji. A ja właśnie mam problem z odzyskaniem kasy od nich .....
:506: :506: :506:
Pozdro.

PS Gren napisz coś bliżej..,to jest poważna sprawa.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

zz pisze:PS Gren napisz coś bliżej..,to jest poważna sprawa.
Specjalnie nie ma co pisać .... Jak zakładałem konto w bfmn to zdaje się, że jeszcze byli regulowani w USA i tak wskazywałaby umowa jaką mam (adresy na niej są jeszcze bostońskie)
Na koncie ostatnie transakcje były ponad rok temu, jakoś nie było czasu wypłacić kasy, teraz dopiero się za to zabrałem w ramach "porządków".
No i zamiast wypłaty dostałem odpowiedź o zamknięciu konta "due to system abuse" ....
Zdarzył mi się taki "numer" drugi raz i drugi raz dotyczy to brokerów rosyjskich, dlatego wolę trzymać się od nich z dala.

Edit:
Bmnf ma ze 3 firmy .... pytanie z którą mamy do czynienia w wypadku BHfx i gdzie jest regulowana ?
Ostatnio zmieniony 22 lis 2011, 20:19 przez green7, łącznie zmieniany 1 raz.
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kovis »

BOSTON MERCHANT FINANCIAL GROUP

Boston Merchant Financial, Ltd. Is located in the Russian Federation and is regulated by the Federal Financial Markets Services (FFMS).
Boston Merchant Financial Pty Ltd is located in Australia and is regulated by the Australian Securities and Investment Commission (ASIC).
BMFN EAD is located in Bulgaria and authorized by the Financial Supervision Commission (FSC

Nie wiem o czym piszesz, kolego green7, sprawdzałem kilkanaście największych firm z tego bmfn i nie było do tej pory żadnej sprawy, ani zarzutów na firmę bmfn.
Składałem kilkadziesiąt reklamacji w swoim życiu na różne typy zarówno zleceń jak i problemów z realizacją zleceń i do tej pory jedynie prawdziwy ECN bez dealing desku nie robił problemów.
Podaj login oraz platformę - postaram się osobiście to wyjaśnić w czwartek z właścicielem. Nie widzę możliwości, aby ten temat nie został wyjaśniony do końca. Pozdrawiam

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Kovis pisze: Podaj login oraz platformę - postaram się osobiście to wyjaśnić w czwartek z właścicielem. Nie widzę możliwości, aby ten temat nie został wyjaśniony do końca.
Ok, prześlę Ci na prv.
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

reptile pisze: No to problem wg mnie jest..
W ogole.. juz mi sie rzygac chce tymi stronami o fx i platformach..
Currenex classic i viking to platforma i dupa nas obchodzi.. interesuje nas CNX jako EMS.. i warunki,bo jak uzywam api to nie korzystam z platformy tylko serverow..
Właśnie dlatego składałem tą platformę dla siebie, mam dość problemów z realizacją zleceń i rzygać mi się chce stronami o fx i platformach. :)

Jestem gotów na prezentacje - zapraszam do Krakowa, Warszawy itp. przyjdź - przetestujesz na żywo i porównasz kwotowania.

Uwierz mi, albo nie, że pierwszy raz odetchniesz i zaczniesz normalnie handlować.

zz
Maniak
Maniak

Kovis pisze: Uwierz mi, albo nie, że pierwszy raz odetchniesz i zaczniesz normalnie handlować.
Było by miło.

pozdrawiam.
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Kovis pisze:Uwierz mi, albo nie, że pierwszy raz odetchniesz i zaczniesz normalnie handlować.
Juz mam komfort :wink:

Ale ciagle exploruje na rzecz edukacji.. :wink:
Kovis pisze:Jestem gotów na prezentacje - zapraszam do Krakowa, Warszawy itp. przyjdź - przetestujesz na żywo i porównasz kwotowania.
Przeszedłem juz procedure catalyst wiem jak jest :D

Chce tylko widziec obrazek aktualnego DOM z waszej platformy.
Bo jak pojade i sie zawiode, to sie bedziemy gniewać hehe (proponuje nagrać na video ta konferencje.. )
Spread mi nic nie daje.. i nie wiele mowi ..
Kovis pisze:Właśnie dlatego składałem tą platformę dla siebie,
Tak z innej beczki.. stara wersja clasic cnx tez bedzie dostepna ?
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Gdzie obecnie handlujesz?
podglad w pliku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

zz
Maniak
Maniak

Mam już totalny mętlik w głowie...
Kovis wyjaśnij gdzie są regulowani...// dokładnie bez niedomówień....

Gren coś kręcisz....
BMFN jest regulowany obecnie .... w Rosji
Jest to fizycznie niemożliwe, ponieważ w Rosji ..// mimo że komisja restrykcyjna. i podobno rzetelna .// to FX nie może być regulowany przez tą komisję...
Sprawcie to...
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

BOSTON MERCHANT FINANCIAL GROUP

Boston Merchant Financial, Ltd. Is located in the Russian Federation and is regulated by the Federal Financial Markets Services (FFMS).
Boston Merchant Financial Pty Ltd is located in Australia and is regulated by the Australian Securities and Investment Commission (ASIC).
BMFN EAD is located in Bulgaria and authorized by the Financial Supervision Commission (FSC).

Odnoscnie green7 - jego rachunek sprawdzam /narazie mam odpowiedz krotka :
Broker : Tradeview
+
odpisali z bmfn :
...As I can see - this account is disabled and the client had never even login ­into his account.

Wyjaśnię i dam odpowiedz do piątku. Temat nie ucieknie, potrzebuje wiecej info od greena.

ODPOWIEDZ