BlackHorse FX - ECN/ STP/Currenex
Zapraszamy wszystkich u nas cały czas - dni otwarte.
Proszę wcześniej umówić się wysyłając maila na adres office@blackhorsefx.com ponieważ mamy ograniczoną ilość miejsc w biurze, a chcielibyśmy każdemu poświecić czas i odpowiedzieć na wszystkie pytania. Mamy 8stanowisk dla handlujących - więc znajomi mogą przyjechać małymi grupkami nawet do 8osób.
Jeśli chodzi o prezentacje naszej platformy w danych miastach to od przyszłego piątku ruszamy :
(W czwartek zostanie zamieszczony formularz zgłoszeniowy na stronie internetowej).
Kraków 25.11.2011r,
Warszawa 02.12.2011r.,
Gdańsk 09.12.2011r.
Szkolenie /prezentacja :
1. bezpłatnie
2. obsługa platformy
3. prezentacja na realnym rachunku, kwotowań,zleceń oczekujących,one click trading itp.
4. zachęcamy do zabrania laptopa i porównania egzekucji zleceń, spreadu.
Proszę wcześniej umówić się wysyłając maila na adres office@blackhorsefx.com ponieważ mamy ograniczoną ilość miejsc w biurze, a chcielibyśmy każdemu poświecić czas i odpowiedzieć na wszystkie pytania. Mamy 8stanowisk dla handlujących - więc znajomi mogą przyjechać małymi grupkami nawet do 8osób.
Jeśli chodzi o prezentacje naszej platformy w danych miastach to od przyszłego piątku ruszamy :
(W czwartek zostanie zamieszczony formularz zgłoszeniowy na stronie internetowej).
Kraków 25.11.2011r,
Warszawa 02.12.2011r.,
Gdańsk 09.12.2011r.
Szkolenie /prezentacja :
1. bezpłatnie
2. obsługa platformy
3. prezentacja na realnym rachunku, kwotowań,zleceń oczekujących,one click trading itp.
4. zachęcamy do zabrania laptopa i porównania egzekucji zleceń, spreadu.
Panowie,popatrzcie na to inaczej...,nie chodzi o czas czy odległość /// ja czekam na CME oraz ECN 22 lata...,więc też trochę możecie poczekać...///Helium pisze:casper napisał:
zz piszesz tak jakby Helium mieszkał w Mołdawii
Tu nie chodzi o odległość tylko o czas.
Najważniejsze że szlaki przetarte..,Helium teraz powiesz w swoim banku że albo zaoferują Tobie taką usługę ,albo idziesz do konkurencji...
Wież mi prędzej czy póżniej taka usługa // Kovis czy bank..// będzie w Twojej miejscowości...
Pozdrawiam
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
-
- Gaduła
Tylko teraz jest kwestią czas który może wynieść rok, 5, 10,20 latzz pisze:Wież mi prędzej czy póżniej taka usługa // Kovis czy bank..// będzie w Twojej miejscowości
Oby jak najszybciej bo z dnia na dzień się starzejemy a na emeryturę jakoś trzeba nazbierać

Trzymam z niecierpliwością kciuki.
Pozdrawiam i pipsów życzę
Dokładnie tak,dlatego jestem na forum...ferdekfx6600 pisze:zz napisał:
Wież mi prędzej czy póżniej taka usługa // Kovis czy bank..// będzie w Twojej miejscowości
Tylko teraz jest kwestią czas który może wynieść rok, 5, 10,20 lat
Oby jak najszybciej bo z dnia na dzień się starzejemy a na emeryturę jakoś trzeba nazbierać n
Kovis zrobił pierwszy krok,następny należy do nas...,wymuszać na instytucjach finansowych rzetelne usługi finansowe oraz wymuszać na politykach // np. na spotkaniach wyborczych, znajomym tłumaczyć te zawiłości..itp.// że podatek obrotowy od finansów to kretyństwo które zabije // zdusi // gospodarkę,a nam uniemożliwi inwestowanie profesjonalne oraz uniemożliwi długoterminowo budowanie wartości dodanej...,cofając nas // w sytuacji totalnego zacofania..// setki lat do tyłu...Z tego się biorą między innymi straty na opcjach liczone w dziesiątkach miliardów..// i tysiące takich spraw..//
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
-
- Gaduła
Tylko pamiętam akcję z Aliorem- też miało być cudownie, (super platforma, super kwotowania, szybkość i stabilność platformy) a wyszło jak wyszło.zz pisze:Dokładnie tak,dlatego jestem na forum...ferdekfx6600 pisze:zz napisał:
Wież mi prędzej czy póżniej taka usługa // Kovis czy bank..// będzie w Twojej miejscowości
Tylko teraz jest kwestią czas który może wynieść rok, 5, 10,20 lat
Oby jak najszybciej bo z dnia na dzień się starzejemy a na emeryturę jakoś trzeba nazbierać n
Kovis zrobił pierwszy krok,następny należy do nas...,wymuszać na instytucjach finansowych rzetelne usługi finansowe oraz wymuszać na politykach // np. na spotkaniach wyborczych, znajomym tłumaczyć te zawiłości..itp.// że podatek obrotowy od finansów to kretyństwo które zabije // zdusi // gospodarkę,a nam uniemożliwi inwestowanie profesjonalne oraz uniemożliwi długoterminowo budowanie wartości dodanej...,cofając nas // w sytuacji totalnego zacofania..// setki lat do tyłu...Z tego się biorą między innymi straty na opcjach liczone w dziesiątkach miliardów..// i tysiące takich spraw..//
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Panie Kovis rachunki w PLN to wg. mnie kolejny plus, co to oznacza że pracujecie nad półautomatami???
Pozdrawiam i pipsów życzę
Na stronie BHFX pojawiła się już możliwość założenia konta demo Currenex w Boston Merchant Financial – ale przy uruchomieniu platformy obok logo BMFN pojawia się mały czarny konik, czyli chyba wszystko jest tak jak powinno być 
Zauważyłem, że na tym koncie nie ma chyba oddzielnie naliczanej prowizji, tylko jest ona już wliczona w spread. Chyba, że miałaby być np. naliczana pod koniec dnia? Ale to raczej byłoby bez sensu, więc zakładam, że moja obserwacja była prawidłowa i niczego nie przeoczyłem. Jeśli więc widoczne spready (plus ewentualne poślizgi – pewnie jest mało realne, że w ogóle ich nie będzie, skoro nawet na demo SL wszedł mi z poślizgiem 0,1 pipsa
) to jedyny koszt transakcji, to warunki pod tym względem są naprawdę dobre.
Jednak pomijając kwestię kosztów transakcji, składanie i modyfikowanie zleceń na Currenex wygląda niestety tak, jak wygląda
, więc w porównaniu z MT4 z odpalonym Luktom Visual Order Editor, czy np. jForex od Dukascopy, które jest wygodne w użyciu nawet bez dodatkowych EA/skryptów, niestety Currenex jest mniej wygodny. Kovis informował, że pracują nad półautomatami – z pewnością jest to krok w dobrym kierunku, przydałby się tutaj jakiś odpowiednik LVOE. Nieco uciążliwy na Currenex jest brak możliwości modyfikacji SL i TP, jeśli zostały wrzucone wraz ze zleceniem oczekującym i zlecenie oczekujące się aktywowało – trzeba zlikwidować stare SL/TP i wrzucić nowe zlecenia. Do analizy ta platforma też nadaje się słabo, jednak lepiej mieć oddzielną platformę do wykresów.
Zauważyłem, że wśród instrumentów są dostępne złoto i srebro, ale nie można nimi handlować – dlaczego i czy na koncie real będzie to możliwe?
W każdym razie oferta zapowiada się interesująco, ze względu na niskie koszty transakcji w porównaniu z większością konkurencji. Z pewnością na podstawie demo nie da się wystawić wiarygodnej recenzji, ale z tego co widzę planowane są w najbliższym czasie prezentacje w większych polskich miastach, więc pewnie niedługo pojawią się też jakieś opinie na temat tego, jakie wrażenie robią warunki na koncie real.

Zauważyłem, że na tym koncie nie ma chyba oddzielnie naliczanej prowizji, tylko jest ona już wliczona w spread. Chyba, że miałaby być np. naliczana pod koniec dnia? Ale to raczej byłoby bez sensu, więc zakładam, że moja obserwacja była prawidłowa i niczego nie przeoczyłem. Jeśli więc widoczne spready (plus ewentualne poślizgi – pewnie jest mało realne, że w ogóle ich nie będzie, skoro nawet na demo SL wszedł mi z poślizgiem 0,1 pipsa

Jednak pomijając kwestię kosztów transakcji, składanie i modyfikowanie zleceń na Currenex wygląda niestety tak, jak wygląda

Zauważyłem, że wśród instrumentów są dostępne złoto i srebro, ale nie można nimi handlować – dlaczego i czy na koncie real będzie to możliwe?
W każdym razie oferta zapowiada się interesująco, ze względu na niskie koszty transakcji w porównaniu z większością konkurencji. Z pewnością na podstawie demo nie da się wystawić wiarygodnej recenzji, ale z tego co widzę planowane są w najbliższym czasie prezentacje w większych polskich miastach, więc pewnie niedługo pojawią się też jakieś opinie na temat tego, jakie wrażenie robią warunki na koncie real.
Nie marudz.. caly Lonodn gra na CNXFXfighter pisze:Nieco uciążliwy na Currenex jest brak możliwości modyfikacji SL i TP, jeśli zostały wrzucone wraz ze zleceniem oczekującym i zlecenie oczekujące się aktywowało – trzeba zlikwidować stare SL/TP i wrzucić nowe zlecenia. Do analizy ta platforma też nadaje się słabo, jednak lepiej mieć oddzielną platformę do wykresów.

Kto jest znow PrimeBrok dla BMFN? Bo podobno mialo nie byc posrednikow ja juz naliczylem 4.
Pytanie: czy w ramach BMFN.. oferta ala CNX jest ECN czy STP?
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)