BlackHorse FX - ECN/ STP/Currenex

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kovis »

Zapraszamy wszystkich u nas cały czas - dni otwarte.
Proszę wcześniej umówić się wysyłając maila na adres office@blackhorsefx.com ponieważ mamy ograniczoną ilość miejsc w biurze, a chcielibyśmy każdemu poświecić czas i odpowiedzieć na wszystkie pytania. Mamy 8stanowisk dla handlujących - więc znajomi mogą przyjechać małymi grupkami nawet do 8osób.

Jeśli chodzi o prezentacje naszej platformy w danych miastach to od przyszłego piątku ruszamy :
(W czwartek zostanie zamieszczony formularz zgłoszeniowy na stronie internetowej).

Kraków 25.11.2011r,
Warszawa 02.12.2011r.,
Gdańsk 09.12.2011r.

Szkolenie /prezentacja :
1. bezpłatnie
2. obsługa platformy
3. prezentacja na realnym rachunku, kwotowań,zleceń oczekujących,one click trading itp.
4. zachęcamy do zabrania laptopa i porównania egzekucji zleceń, spreadu.

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

casper pisze:zz piszesz tak jakby Helium mieszkał w Mołdawii
Tu nie chodzi o odległość tylko o czas.
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Helium pisze:casper napisał:
zz piszesz tak jakby Helium mieszkał w Mołdawii

Tu nie chodzi o odległość tylko o czas.
Panowie,popatrzcie na to inaczej...,nie chodzi o czas czy odległość /// ja czekam na CME oraz ECN 22 lata...,więc też trochę możecie poczekać...///
Najważniejsze że szlaki przetarte..,Helium teraz powiesz w swoim banku że albo zaoferują Tobie taką usługę ,albo idziesz do konkurencji...
Wież mi prędzej czy póżniej taka usługa // Kovis czy bank..// będzie w Twojej miejscowości...

Pozdrawiam
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

ferdekfx6600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ferdekfx6600 »

zz pisze:Wież mi prędzej czy póżniej taka usługa // Kovis czy bank..// będzie w Twojej miejscowości
Tylko teraz jest kwestią czas który może wynieść rok, 5, 10,20 lat
Oby jak najszybciej bo z dnia na dzień się starzejemy a na emeryturę jakoś trzeba nazbierać :PPP

Trzymam z niecierpliwością kciuki.
Pozdrawiam i pipsów życzę

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

ferdekfx6600 pisze:zz napisał:
Wież mi prędzej czy póżniej taka usługa // Kovis czy bank..// będzie w Twojej miejscowości

Oby jak najszybciej bo z dnia na dzień się starzejemy a na emeryturę jakoś trzeba nazbierać n

Dokładnie tak,dlatego jestem na forum...
Kovis zrobił pierwszy krok,następny należy do nas...,wymuszać na instytucjach finansowych rzetelne usługi finansowe oraz wymuszać na politykach // np. na spotkaniach wyborczych, znajomym tłumaczyć te zawiłości..itp.// że podatek obrotowy od finansów to kretyństwo które zabije // zdusi // gospodarkę,a nam uniemożliwi inwestowanie profesjonalne oraz uniemożliwi długoterminowo budowanie wartości dodanej...,cofając nas // w sytuacji totalnego zacofania..// setki lat do tyłu...Z tego się biorą między innymi straty na opcjach liczone w dziesiątkach miliardów..// i tysiące takich spraw..//

Pozdrawiam.

Pozdrawiam
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

Panowie ja tylko piszę, że nie chce mi sie jechac 550 km przez 10 godz tylko po to aby zobaczyć jak działa platforma.

Kovis w Poznaniu macie oddział bo tam mam raptem godz drogi ???

Dodano po 18 sekundach:

Albi czy będziecie mieli??
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

ferdekfx6600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ferdekfx6600 »

zz pisze:
ferdekfx6600 pisze:zz napisał:
Wież mi prędzej czy póżniej taka usługa // Kovis czy bank..// będzie w Twojej miejscowości

Oby jak najszybciej bo z dnia na dzień się starzejemy a na emeryturę jakoś trzeba nazbierać n

Dokładnie tak,dlatego jestem na forum...
Kovis zrobił pierwszy krok,następny należy do nas...,wymuszać na instytucjach finansowych rzetelne usługi finansowe oraz wymuszać na politykach // np. na spotkaniach wyborczych, znajomym tłumaczyć te zawiłości..itp.// że podatek obrotowy od finansów to kretyństwo które zabije // zdusi // gospodarkę,a nam uniemożliwi inwestowanie profesjonalne oraz uniemożliwi długoterminowo budowanie wartości dodanej...,cofając nas // w sytuacji totalnego zacofania..// setki lat do tyłu...Z tego się biorą między innymi straty na opcjach liczone w dziesiątkach miliardów..// i tysiące takich spraw..//

Pozdrawiam.

Pozdrawiam
Tylko pamiętam akcję z Aliorem- też miało być cudownie, (super platforma, super kwotowania, szybkość i stabilność platformy) a wyszło jak wyszło.
Panie Kovis rachunki w PLN to wg. mnie kolejny plus, co to oznacza że pracujecie nad półautomatami???
Pozdrawiam i pipsów życzę

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

Kovis, wiesz juz moze o ktorej i gdzie ma odbyc sie ta prezentacja 02.12 w Warszawie?
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

FXfighter
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FXfighter »

Na stronie BHFX pojawiła się już możliwość założenia konta demo Currenex w Boston Merchant Financial – ale przy uruchomieniu platformy obok logo BMFN pojawia się mały czarny konik, czyli chyba wszystko jest tak jak powinno być :)

Zauważyłem, że na tym koncie nie ma chyba oddzielnie naliczanej prowizji, tylko jest ona już wliczona w spread. Chyba, że miałaby być np. naliczana pod koniec dnia? Ale to raczej byłoby bez sensu, więc zakładam, że moja obserwacja była prawidłowa i niczego nie przeoczyłem. Jeśli więc widoczne spready (plus ewentualne poślizgi – pewnie jest mało realne, że w ogóle ich nie będzie, skoro nawet na demo SL wszedł mi z poślizgiem 0,1 pipsa :) ) to jedyny koszt transakcji, to warunki pod tym względem są naprawdę dobre.

Jednak pomijając kwestię kosztów transakcji, składanie i modyfikowanie zleceń na Currenex wygląda niestety tak, jak wygląda :) , więc w porównaniu z MT4 z odpalonym Luktom Visual Order Editor, czy np. jForex od Dukascopy, które jest wygodne w użyciu nawet bez dodatkowych EA/skryptów, niestety Currenex jest mniej wygodny. Kovis informował, że pracują nad półautomatami – z pewnością jest to krok w dobrym kierunku, przydałby się tutaj jakiś odpowiednik LVOE. Nieco uciążliwy na Currenex jest brak możliwości modyfikacji SL i TP, jeśli zostały wrzucone wraz ze zleceniem oczekującym i zlecenie oczekujące się aktywowało – trzeba zlikwidować stare SL/TP i wrzucić nowe zlecenia. Do analizy ta platforma też nadaje się słabo, jednak lepiej mieć oddzielną platformę do wykresów.

Zauważyłem, że wśród instrumentów są dostępne złoto i srebro, ale nie można nimi handlować – dlaczego i czy na koncie real będzie to możliwe?

W każdym razie oferta zapowiada się interesująco, ze względu na niskie koszty transakcji w porównaniu z większością konkurencji. Z pewnością na podstawie demo nie da się wystawić wiarygodnej recenzji, ale z tego co widzę planowane są w najbliższym czasie prezentacje w większych polskich miastach, więc pewnie niedługo pojawią się też jakieś opinie na temat tego, jakie wrażenie robią warunki na koncie real.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

FXfighter pisze:Nieco uciążliwy na Currenex jest brak możliwości modyfikacji SL i TP, jeśli zostały wrzucone wraz ze zleceniem oczekującym i zlecenie oczekujące się aktywowało – trzeba zlikwidować stare SL/TP i wrzucić nowe zlecenia. Do analizy ta platforma też nadaje się słabo, jednak lepiej mieć oddzielną platformę do wykresów.
Nie marudz.. caly Lonodn gra na CNX :D ..ostatno znow padlem.. okazuje sie ze CNX jest DMA..
Kto jest znow PrimeBrok dla BMFN? Bo podobno mialo nie byc posrednikow ja juz naliczylem 4.

Pytanie: czy w ramach BMFN.. oferta ala CNX jest ECN czy STP?
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

ODPOWIEDZ