SL3TP10

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
sonny
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sonny »

Szwajcar pisze:sl3tp10
Daj sobie spokój ze szkoleniami.
Jak masz taką skuteczność ponad 70% przy jak to piszesz sl3 a tp10 to kilka dni handlu i masz całą kasę świata.
Ściema i to każdy widzi.
oj tam jakie 70%
Właściwie napisałbym nawet bliska 90% gdyż większość wejść można zamknąć z kilkupipsowym zyskiem

mistic
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mistic »

SL 3 TP 10 90% skuteczności.Mistrz nad mistrze:)
Kiedy i gdzie będzie można obejrzeć wejścia live?
To oczywiście można potraktować jako żart.
sl3tp10 pisze:Poniżej zobaczyć możecie fragment wykresu minutowego EUR/USD z zaznaczonymi miejscami, w których za pomocą moich zasad moglibyście wejść w pozycję.
.
Może to kolejny super system z cyklu " uwierzcie mi na słowo po co wam jakieś wejścia live,to naprawdę działa" :lol:

pozdrawiam
mistic

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

sl3tp10

Jest bardzo prosty sposób na ucięcie wszelkich spekulacji nt skuteczności tego systemu. Wklej kilka zaznaczonych wejść live.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

No z tym paintem na wykresie to troszkę przesadziłeś :)

o tu bym wszedł i tu i tu, przy okazji zaznaczając wszystkie dołki i górki :)

Chociaż podejrzewam że dostałeś już minimum kilka maili od osób poszukujących grala :)

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sl3tp10 »

Witam wszystkich,

na początek chciałbym się odnieść do posta
By_żyło_się_lepiej .
Szanowny Panie. Naprawdę przykro mi, że Pana horyzont na Forexie kończy się na H1 i na tej podstawie określa Pan trend jaki panuje w danym momencie. Rzeczywiście - trend z H1 jest ważny, nawet bardzo ważny, lecz tak wąskie spojrzenie nie ma prawa być podstawą krytyki systemu działającego na TF sekundowym gdyż w tym momencie na sekundach trend może być wzrostową korektą, trendu spadkowego na M1, który jest korektą wzrostu na M5 itd itd aż do H1.

Pomimo wszystko dziękuje Panu za słowa krytyki i za zainteresowanie moim tematem.

Do skco
Szanowny Panie. Jak już ktoś wyżej napisał jestem dobry w obsłudze Painta. Uwierzcie mi, że równie sprawnie mogłoby mi pójść narysowanie na wykresie paru strzałeczek, takich jak te na platformie Dukascopy i do tego dorzucenie spreparowanej tabelki z Position Report. Czy cokolwiek zmieniłoby gdyby to były prawdziwe dane? Nie. Nie, dlatego, że na tym forum panuje niestety opinia tzw. specjalistów ;).

Rozumiem wszystkie Wasze słowa. bardzo mi przykro, że żyjemy w czasach powszechnego oszustwa. Zdaję sobie sprawę, że w waszych oczach nie wyglądam wiarygodnie. Z racji tego, że na weekendach nie zajmuje się pracą dziś nie będę pisał już niczego konkretnego. Myślę jednak, że jutrzejszego wieczoru na moim blogu umieszczę wpis, który mam nadzieje przybliży nieco Wam "mechanikę" mojego podejścia do tradingu. Nie oczekujcie jednak cudów. Nie będziecie zaglądać do mojego portfela. Na razie to może robić jedynie moja narzeczona ;)

Chciałbym jednocześnie podziękować wszystkim za zainteresowanie moim tematem i za wszystkie słowa krytyki. Życzę miłego tygodnia ;)

Awatar użytkownika
sl3tp10
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sl3tp10 »

By_żyło_się_lepiej pisze: Poza tym Ty również podałeś rysunki z M1 a nie z sekundowego ...
Zgadza się. Nie chciałem wstawiać tylu obrazków ile miejsc zaznaczonych "na Paincie" bo byłoby tego trochę dużo. Na M1 pokazałem orientacyjnie ile wejść można zaliczyć w tak krótkim czasie. No ale dla żądnych wiedzy będą i wykresy sekundowe. Jutro ;)
A na razie życzę dobrej nocy.

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

sl3tp10

Jednakże Szanowny Panie czasu umieszczenia grafiki (czas edycji postów) z zaznaczonym wejściem gdy jeszcze nie widać prawej strony wykresu (prognoza) nie da się zmienić.

mistic
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mistic »

sl3tp10 pisze: bardzo mi przykro, że żyjemy w czasach powszechnego oszustwa. Zdaję sobie sprawę, że w waszych oczach nie wyglądam wiarygodnie.......Nie oczekujcie jednak cudów. Nie będziecie zaglądać do mojego portfela.
Skoro już zrozumiałeś że Twoja wiarygodność wynosi 0, to teraz wiesz co zrobić.Nikt nie chce przecież zaglądać do Twojego "portfela".Pokaż tylko ze Twoja oferta jest poważna,bo jak narazie to tylko ośmieszasz siebie.
Od teori do praktyki daleka droga.Nikogo nie interesują screeny.Pokaż na dowolnym koncie że to nie teoria a praktyka.

pozdrawiam
mistic

skrzat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: skrzat »

sl3tp10 pisze: Myślę jednak, że jutrzejszego wieczoru na moim blogu umieszczę wpis, który mam nadzieje przybliży nieco Wam "mechanikę" mojego podejścia do tradingu. Nie oczekujcie jednak cudów.
Cud jednak nastąpił. Blog został usunięty :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Ktoś miał wątpliwości ? ;p

ODPOWIEDZ